To je to što me zanima!

Komadom betona napali HSP u Sisku, no nitko nije ozlijeđen

Komad betona probio je staklenu stijenu i skoro pogodio tri članice, zasuvši ih razbijenim staklom. U HSP-u su uvjereni da su počela predizborna zastrašivanja
Vidi originalni članak

Policija je potvrdila kako je u petak navečer, oko 21,20 sati, zasad nepoznati počinitelj ili više njih bacio kamenje na prostorije Gradske podružnice Hrvatske stranke prava -Sisak. Policija traga za počiniteljem.

-Imali smo sjednicu Izvršnog odbora koja je započela u 19 sati, a oko 21 sat čuli smo udarac. Kasnije smo utvrdili kako je to kamen kojim je pogođen štok vrata. Izašli smo van, nismo vidjeli ništa. Nastavili smo s radom kada je razbijeno staklo. To nije obično staklo, dvostruko. Sreća što su bile trakaste zavjese koje su spasile našu članicu Đurđu Jurić da je kamen ne ubije. Pronašli smo kamen promjera 20 centimetara, a u dvorištu u kojem su nam prostorije policija je pronašla i ključ od automobila, kazao nam je Zdenko Koren, predsjednik Podružnice HSP-a Sisak i dodao da su očito započela predizborna zastrašivanja.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • goyko 24.09.2012.

    šta ste se svi Crveni okupili oko ove vijesti.....nije Vam nitko dobar, pa niti HSP koji nikad nije ništa loše napravio za Hrvatsku, a vi se stoko uporno pozivate na partijske HDZ i SDP, tj SDP.

  • Capafiori 23.09.2012.

    Predizborna metoda zastrašivanja????? A tko se i zašto to toliko netko "boji" HSP-a da bi vas zastrašivao? Ah, da, sigurno su to oni koji se boje izbora pa ste dobili 0,0000000001% glasova na zadnjima, a to je već velika prijetnja demokraciji i poretku. Nećeš pameti!

  • baracuda 23.09.2012.

    I, jesu li vas uspjeli zastrašiti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare