To je to što me zanima!

Kombi izgorio na cesti, a velika vatra se proširila na dvije kuće

Policija je priopćila je zbog kvara na električnim instalacijama planuo kombi našičkih registracijskih oznaka u ponedjeljak oko 14 sati u Novim Mikanovcima te da je njime vozio 40- godišnjak iz Vrbanje
Vidi originalni članak

Buktinja je bila velika. Sve je bilo tako brzo, zbog velike vatre počele su gorjeti i dvije kuće, ispričao je šokirani čitatelj koji je poslao fotografije. 

POGLEDAJTE VIDEO: 
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U videu se vidi kako je vatra ključala iz kombija i da je cijelo naselje bilo prekriveno gustim crnim dimom.

Policija je priopćila je zbog kvara na električnim instalacijama planuo kombi našičkih registracijskih oznaka u ponedjeljak oko 14 sati u Novim Mikanovcima kraj Vinkovaca.

Nadodali su da je kombi vozio 40-godišnjak iz Vrbanje te da je požar zahvatio cijeli spremnik, ali i spremnik sa 400 litara nafte. U požaru su gorjele i dvije okolne kuće, ali na sreću nema ozlijeđenih, dok materijalna šteta je velika. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • mangup@dj 21.08.2019.

    Brazilci prevozili gorivo iz radnih strojeva i bagera pa se.nešto pobrkalo....

  • Velečasni 1 20.08.2019.

    Sve je izgorilo i rastopilo se-nestalo i onda policija bubne (to za svaki požar na vozilima kažu) da je bila greška na el. instalaciji. Poslije ovakvog požara je to baš vidljivo, možda čak opipljivo.

  • nijetebriga 20.08.2019.

    Vozi drndu kupljenu iz Njem. za trista eura, spremnik napuni loz uljem jer je jeftinije od disel-a ..Tehnicki pregled obavi kod poznanika za gajbu piva i pet litara vina-vozi bato dokle stignes..

Komentiraj...
Vidi sve komentare