To je to što me zanima!

Kombi naletio na biciklistkinju: Poginula je na mjestu nesreće

U Osječkoj ulici u Čepinu u četvrtak ujutro kombi je naletio na biciklistkinju (58), izvijestila je Policijska uprava osječko-baranjska. Policijski očevid je u tijeku
Vidi originalni članak

U Osječkoj ulici u Čepinu u četvrtak ujutro kombi je naletio na biciklistkinju (58), izvijestila je Policijska uprava osječko-baranjska.

Žena je poginula na mjestu nesreće. U tijeku je očevid.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Kulen_1 06.02.2015.

    Znam ja tu ženu. Tereza se zove. To mi je rod u nekom 5 koljenu. Kažu da je ona kriva...

  • miki3 05.02.2015.

    Nitko nije kriv dok mu se ne dokaže suprotno! Kako možete osudivati samo vozaca ja uistinu vjerujem da je ovo nesretan slucaj za obje strane žao mi je žene i izrazavam sućut njenoj obitelji ali mi je isto tako iznimno zao vozaca kojemu sigurno nije lako u ovoj situaciji..Vaše osude samo mu pogoršavaju vec iznimnu tesku situaciju.Koliko ja znam a neznam dal je tocno zena je njemu izletila ,a to je bilo u jutarnjim satima gdje sigurno nije bio pod nikakvim opijatima i nije divljao po cestama plus to što je mlad vozač znaci da dodatno pazi...Nemoj te osudivati nikoga jer nije sve kako se cini još jednom moje iskreno saucesce obitelj poginule ali isto tako zelim da vozac nepropati zbog nesretnog slucaja u kojeg vjerujem da je bio nesretan slucaj...Moje molitve na obje strane idu !!

  • muni seferendi 05.02.2015.

    joj joj i ti biklicisti

Komentiraj...
Vidi sve komentare