To je to što me zanima!

Kombi sletio u kanal, četvero ozlijeđenih: 'Bilo je strašno'

Svi su izvan životne opasnosti, ali dvojica su teže ozlijeđena te su trenutno u bolnici, ali su pri svijesti. Više informacija znat će se nakon očevida, rekli su nam iz policije
Vidi originalni članak

Čulo se škripanje guma, čim smo izašli na ulicu vidjeli smo kombi u jarku. Brzo smo pohitali u pomoć. U kombiju su bila četiri muškarca, jednog su vadili kroz vjetrobransko staklo. Bilo je zastrašujuće. Hitna je brzo stigla te su dvojicu odveli u bolnicu, u dahu nam je ispričala čitateljica. 

Iz osječke policije su nam potvrdili da je prometna nesreća bila u ponedjeljak oko 15.45 sati na cesti Osijek-Našice u općini Koška. 

- Svi su izvan životne opasnosti, ali dvojica su teže ozlijeđena te su trenutno u bolnici. Kombi je sletio u jarak, a o razlozima znat će se nakon očevida - rekli su iz policije. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • komentator s marsa 02.10.2019.

    Vjerojatno nitko vezan...

  • Karlo72 30.09.2019.

    Da,betonski mostići mogu biti kobni ali se isto tako može dogoditi da vozilo u slijetanju s ceste pokupi pješake na stazi i uleti u kuću ili dvorište. Nedavno je bilo par takvih slučajeva i to sa kamionom. Sreća doduše da je na većini takvih cesta u naselju ograničenje 50 ili 70, ako se naravno vezi po propisima.

  • IvonaOs95 30.09.2019.

    To nisu bauštelci već električari. Ne lupetajte gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare