To je to što me zanima!

Kombijem izletjeli s autoceste A3, dvojica radnika poginuli

Vozač (41) kombija zagrebačkih registracijskih oznaka sletio je s A3 kod Dragalića. Muškarac (37) je poginuo na mjestu, a muškarac (33) je kasnije umro u bolnici
Vidi originalni članak

teškoj prometnoj nesreći u utorak oko 12.50 sati na autocesti A3 kod Dragalića, nedaleko Nove Gradiške, poginula su dvojica muškaraca, a još su četiri ozlijeđena. Do prometne nesreće je došlo kada je vozač (41) kombija zagrebačkih registracijskih oznaka prešao traku za zaustavljanje, zahvatio travnatu površinu i metalnu ogradu, a potom u zanošenju preko sjeverne kolničke trake, sletio na travnatu površinu, udarivši u smjerokazni stupić i dvostruku odbojnu ogradu. Vozilo se na kraju prevrnulo na bok. U ovoj prometnoj nesreći na mjestu je poginuo 37-godišnjak, dok je petorici ozlijeđenih ukazana liječnička pomoć te su zadržani u bolnici u Novoj Gradiški. Oko 18 sati iz bolnice u Novoj Gradiški, policija je obaviještena, da je 33-godišnjak na Odjelu reanimacije od ozljeda preminuo. 

Prema neslužbenim informacijama u kombiju su bili radnici koji su radili na održavanju pruga te su putovali iz Vinkovaca prema Zagorju.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Prva Proleterska 25.12.2013.

    Ovo je tragedija , a ne ono na Lastovu !

  • Zlatko76 25.12.2013.

    Ovdje se vjerovatno radi o umoru. Gdje je sad država da radi svoj posao. Slično je u većini firmi. Rade na terenu po cijele dane i onda nakon posla tako umorni jedan od njih mora voziti kombi sa radnici. E pa državo uvedite malo reda i u to. Ne može radnik koji kao i ostali radi cijeli dan sa kolegama na terenu nakraju još i voziti u većini slučajeva i po par sati. Baš me zanima da li u ovom slučaju čovjeku koji je vozio i to vrijeme što je vozio ide u sate rada i plaču naravno. Nek firme zaposle i vozače. Vozač bi ih ujutro vozio na gradilište, dok oni rade odmarao i poslije posla vozio ODMORAN sigurno kući. Ovo pišem, nažalost, iz vlastitog iskustva. Roditelji su mi u Lici imali veliku prometnu kad je na njih bez kočenja naletio kombi sa bauštelcima koji su se navečer vraćali sa mora u prema Varaždinu. Čovjek je sam rekao da je zaspao jer je bio umoran. cijeli dan je bio na baušteli i onda je popodne kombi sa ostalim radnici vozio doma za vikend. Njega toliko i ne krivim, već njegovog "gazdu". On i da mu je rekao da neće vozit vjerovatno bi dobio otkaz i vozio bi neki drugi koji je isto kao i on bio cijeli dan na baušteli. Normalno da neznam, ali možda je i u ovom slučaju sličan razlog. Jer auto put je monoton za vožnju i milina za zaspat za volanom. U svakom slučaju nastradali radnici, dok su "guzičari" u foteljama bili na raznim domjencima na Badnjak.

  • Tandrmoka 25.12.2013.

    Mi smo ljudi koji idu pokupiti unesrećenog to jest ono što ostane od njega --- njih i kad bi se te slike stavile na nekakav pano da ih svi vide neznam bi li to pomoglo u prevenciji da se ovakvo što manje događa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare