To je to što me zanima!

Kome to smetaju djeca? Netko je premazao igralište s mašću

Nepoznati počinitelj premazao je igralište indutstrijskom mašću za metal. Ovo je već drugi puta da je park na Stoji na meti vandala kojemu očito smeta igranje i vika
Vidi originalni članak

Ljuljačke, tobogan, klupice za sjedenje... Sve je bilo premazano gustom masom. Djeca koja se igraju u tom parku mogla su nastradati pa čak i progutati mast jer su i rukohvati ljuljački bili umazani. Na svu sreću, djelatnici Herculane su ga u potpunosti očistili i sad se opet djeca mogu igrati, ali do kada?!, rekao je ogorčeni stanar u pulskoj Jeretovoj ulici, na Stoji.

Kaže i da je sve smrdjelo po toj masti koja je žućkaste boje. 

Nepoznati počinitelj premazao je dječje igralište industrijskom mašću za premazivanje metala. Od stanara doznajemo da je to već drugi puta da je dječje igralište na Stoji na meti vandala kojemu očito smeta igranje i vika djece. 

- Ako je takvo što učinio, sutra može staviti i neki otrov na igralište i tko će onda biti kriv ako otrov dođe u ruke male djece?- pitaju se ogorčeni stanari. Tvrde da to sigurno nije učinilo neko veće dijete.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • bulog55gmdg 07.07.2014.

    Kome smeta dječje igralište?? A ne smeta vam buka kad vrla mladež ide iz diska, urla, razbija boce, ruši prometne znakove i klupe u parku itd????

  • vanilijica 07.07.2014.

    Nema opravdanja za takav ćin. Bez obzira da li se radi o nekom preumormom radniku ćangrizavom penziću ili živčanom bolesniku! Postaviti kamere i kad ga uhvate naplatiti mu sve troškove koje je do sada napravio.Više mu to neće pasti na pamet. I mi u kvartu imamo takvog bolesnika. NJemu ni ptica ne smije sletjeti u dvorište a djeca ne smiju prolaziti kraj njegove kuće.Koliko ga žalim toliko sam i ljuta na njega jer ga svi puštamo na miru tj nećemo s budalom imati posla a on to debelo koristi. Takve luđake treba poslati na ljećenje.

  • Željko Višnić 07.07.2014.

    možda su se djeca žalila da se sporo spuštaju toboganom pa čovjek podmazao da brže idu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare