To je to što me zanima!

Kompjutor 'odmaglio' lice pedofila na internetu

Interpol je u ponedjeljak objavio fotografiju pedofila koji je seksualno zlostavljao dječake od 12 godina na području Kambodže i Vijetnama
Vidi originalni članak

Računalni stručnjaci u Njemačkoj uspjeli su sliku s interneta koja je bila potpuno zamagljena očistiti i dobiti identitet pedofila koji je godinama zlostavljao dječake, a onda te fotografije postavljao na internet. Njegovo lice pregledano je u bazama podataka 186 zemalja svijeta, ali još nije identificiran, piše Metro.
- Godinama smo na internetu gledali njegovo zamagljeno lice u skesualnom klinču s djecom. Pokušavali smo na sve načine otkriti tko se krije iza slike, a sad se nadamo da ćemo napokon zaustaviti njegovo orgijanje. Žrtve su sudeći prema slikama imale od šest do 12 godina - kažu u Interpolu. Pretpostavlja se da silovatelj ima između 35 i 40 godina i da dolazi iz Europe.
Istraga se otvorila kad je njemačka policija 2004. godine na jednom linku hotela u Vijetnamu pronašla eksplicitne fotografije. Godinama su pratili njegova kretanja, a zahvaljujući tehnologiji sad su otkrili njegovo pravo lice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • diki 08.10.2007.

    Sada kada znaju tko je, trebali bi mu k.... tako zasvrdlati i staviti u bušilicu pa koji komad drveta izbušiti. Takve treba na oglasnu ploču pa nek se zna tko je tko.

  • blufonac 08.10.2007.

    Treba mu jaja odrezat i baciti psima da se igraju njima, a njega pustiti da to gleda i polako iskrvari. Govno jedno smrdljivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare