To je to što me zanima!

Komplikacije zbog nosa: Milan Bandić hospitaliziran na Rebru

Bandić je hospitaliziran na KBC-u Rebro. Neslužbeno doznajemo kako se radi o komplikacijama vezanima za sinuse koje je Bandić operirao prije 10 dana. U ponedjeljak se osjećao dobro
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić završio je u nedjelju navečer u bolnici. Hospitaliziran je na KBC-u Rebro. Ponovno je operirao sinuse, nakon čega mu je stanje stabilno, te će ostati još nekoliko dana u bolnici, doznaje se neslužbeno iz liječničkih krugova.

Gradonačelnik Bandić godinama koristi Andol 100 za zdravlje srca, a i kao prevenciju nakon moždanog udara koji je imao 2003. godine. Budući da je prije desetak dana operirao sinuse na KBC-u Rebro, dodatna terapija koju je morao dobivati u obliku injekcija je lijek Clexane. Njegova svrha je sprječavanje zgrušavanja krvi, odnosno, nastanka tromboze.

Kako neslužbeno doznajemo, međusobno djelovanje Clexanea i Andola 100 prouzročilo je krvarenje u sinusima lokalno, na mjestu operacije. Tomu je pridonijelo i Bandićevo jurcanje po vani i redovno obavljanje dužnosti samo dan nakon operacije kad nije htio poslušati liječnike i mirovati.

Hospitaliziran je na Klinici za uho, grlo i nos KBC-a Rebro, krvarenje mu je sanirano i nije životno ugrožen. U bolnici će ostati nekoliko dana.

Bandić je operaciju obavio na Klinici za bolesti uha, nosa i grla i kirurgiju glave i vrata, čiji je predstojnik Drago Prgomet. 

Idi na 24sata

Komentari 139

  • LANA555 23.02.2016.

    Aj zelim mikiju da brzo ozdravi.Jedini kojem se nasmijem do suza.Mada sam ljuta na njega.

  • georgia 23.02.2016.

    ne daj se bandiću, idemo delati !!

  • _Varešak_ 22.02.2016.

    Trebaju ga premjestiti u svetošimunsku i tamo poduže zadržati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare