To je to što me zanima!

Komunalni redari boje se gradonačelnika Bandića?

Čitatelj M.K. slikao je Bandićev Golf parkiran na cesti samo nekoliko metara od garaže. Gradonačelniku nije prvi put da tako parkira...
Vidi originalni članak

Bandić nas tjera u novoizgrađene garaže da ne parkiramo nepropisno, a on sam krši pravila, komentirao je ogorčeni M. K. iz Zagreba. Naš čitatelj slikao je u nedjelju ujutro kod zagrebačke tržnice Kvatrić gradonačelnikov Golf, parkiran na cesti samo desetak metara od ulaza u garažu Zagrebparkinga.
- Izašao je iz auta i otišao po namirnice na plac. Golf je na cesti stajao punih 20 minuta. Nakon što je otišao, odnekud se pojavio 'pauk’. Odvezao je automobil koji je bio parkiran gdje i gradonačelnikov - ispričao je M. K.
Milanu Bandiću ovo je već treći put da su ga čitatelji 24sata snimili u nepropisnom parkiriranju svojeg automobila. Glasnogovornica gradonačelnika Bandića u nedjelju nije bila dostupna. Prvi put Bandić je “uhvaćen na djelu” kad je Golf ostavio na zebri na Jelačićevu trgu u Zagrebu, u srpnju 2006. godine. Gradonačelnik je nepropisnim parkiranjem uspio naživcirati i svoje susjede. Golf je tada, u svibnju prošle godine, parkirao ispred svoje zgrade, gdje je parkiranje strogo zabranjeno. U oba slučaja komunalni redari nisu reagirali.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • HellbAni_1 04.02.2008.

    stat ce lopovu vec netko na rep... prije ili poslije ;)

  • Luka_Zg 04.02.2008.

    ba-čki za-gre stuh-pa še-ja ..... Banditić

  • sinke 03.02.2008.

    Kauboj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare