To je to što me zanima!

Konačno: Uhitili su mladića (24) koji je divljao Maseratijem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon gotovo mjesec dana, zagrebački policajci uhitili su prošlog tjedna vozača Maseratija, 24-godišnjeg mladića, koji je 15. studenog skrivio prometnu nesreću
Vidi originalni članak

Nakon gotovo mjesec dana, zagrebački policajci uhitili su prošlog tjedna 24-godišnjeg vozača Maseratija koji je 15. studenog na Zagrebačkoj aveniji divljao automobilom i skrivio prometnu nesreću.

Mladić je bio u svatovskoj povorci, a kako im nitko ne bi smetao na putu, nekoliko automobila iz povorke blokiralo je promet na raskrižju kako bi zaustavili druga vozila. Vozač Maseratija uletio je zatim u raskrižje i odlučio 'paliti gume' kad je kroz raskrižje, na zeleno svjetlo, prošao Ford i sudario se s Maseratijem. 

- Vozač BMW-a blokirao je semafor. Nisam mogao proći kroz raskrižje zbog njega. A u raskrižju se vozač Maseratija GranTurismo vrtio u krug i ‘palio’ gume. Odjednom je kroz zeleno svjetlo prošao vozač Forda. Kako se Maserati vrtio, vozač ga nije vidio pa se sudario s njim - rekao nam je čitatelj koji je tada snimio nezgodu. Vozač Maseratija odmah je pobjegao s mjesta nesreće. 

Dan nakon uhićenja 24-godišnjak je izveden na Prekršajni sud s pet prijava: jer je izazivao i izazvao prometnu nesreću, zbog remećenja javnog reda i mira, prolaska kroz crveno i kršenja zakona o sigurnosti prometa. 

Idi na 24sata

Komentari 180

  • Ćale 19.12.2014.

    Svi bi tog jadnog mladića razapeli, a znate da je tek počel živjeti i da mu treba dati još jednu šansu. Ipak je mlad i uzoran dečko iz dobre i fine obitelji. Čak je i školu završil.

  • miki1990 19.12.2014.

    Svaka čast policiji što ga otkriše a i njemu što radi probleme jer da nije tako što bi nam policija radila i što bi vi pametnjakovići komentirali. Ovo je bio jedan od stvarno velikih problema u RH sve prekršaj do prekršaja. Pustimo to nego gledajmo kako ćemo platiti režije i živjeti kao ljudi a ne kao stoka sitnog zuba kako reče jedan povjesničar davno , davno........

  • mily 18.12.2014.

    slijedi oslobađajuća presuda radi niza olakotnih okolnosti. Naše pravosuđe očito ne zna donositi drugačije presude:(

Komentiraj...
Vidi sve komentare