To je to što me zanima!

Konobar je vratio gostu torbu u kojoj je bilo čak 30.000 kuna

Zaboravljena torbica: Čovjek je popio piće i otišao. Mislav Novak (21) novac je čuvao, a za nagradu je dobio 20 kuna. Nije niti znao da je u torbici bilo čak 30.000 kuna
Vidi originalni članak

Bio sam na ispomoći i oko 22 sata, kad su gosti otišli iz separea, išao sam odnijeti prazne čaše. Vidio sam torbicu. Bila je teška, otvorio sam je i vidio da je puna kovanica i papirnatih novčanica. Konobar Mislav Novak (21) iz Nove Kapele kraj Nove Gradiške nije dvojio. Zatvorio je torbicu i ostavio je na šanku nadajući se da će se vlasnik vratiti.

- Nakon pola sata došao je muškarac i pitao nas jesmo li našli torbicu. Predao sam mu je, otvorio ju je, pogledao unutra, izvadio novčanicu od 20 kuna, rekao da popijemo piće i hvala - ispričao nam je Mislav.

Sutradan mu je kolegica rekla da poznaje muškarca koji je zaboravio torbicu s novcem i da je u njoj bilo oko 30.000 kuna.

- Tad sam se uplašio, ali i bio sretan jer sam nekome spasio toliki novac - ponosan je Mislav.

Čovjeku je spasio i radno mjesto jer je to bio dnevni utržak tvrtke u kojoj radi.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • ŠEJKSPIR 23.11.2012.

    hahahah ne znam dal da se smijem il placem...

  • Mer_i 21.11.2012.

    svasta..radila sam u kaficu i da sam nasla novcanik pun novca ne bi vratila..sta on zna da li je neko u prolazu nakon njega pokupio novcanik il su radnici

  • Bušilca 20.11.2012.

    Joj što ja nemogu nać tak neke velike pare pa nebi ih takvim majmunima vratijo da jebe rak,raka

Komentiraj...
Vidi sve komentare