To je to što me zanima!

Konobar ubio gosta nožem za limune u svađi oko pića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nova Gradiška: Vlasnik kafića kaže da konobar na kraju radnog vremena više nije želio točiti piće gostu koji je bio pijan. Muškarac je počeo vrijeđati
Vidi originalni članak

Konobar novogradiškog kafića Pub Damir D. (39) u srijedu je u tri ujutro nasmrt nožem izbo gosta Kristijana P. (38). Vlasnik, Dinko Jažo, kaže da je ubijeni prije nekoliko dana došao iz Njemačke gdje je radio.
- Živim iznad lokala kojeg držim 10-ak godina. Policija me probudila oko pola tri i rekli su mi što se dogodilo. Nisam mogao vjerovati. Kristijan svaki put kada dođe iz Njemačke, navrati kod nas i nikada nije bilo problema. Dobro su se poznavali pa mi nije jasno što je izazvalo tragediju - rekao je Jažo.
Neslužbeno smo saznali da je Kristijan u utorak pio cijeli dan, a navečer je došao u Pub.
- Rekli su mi da mu Damir pred kraj radnog vremena više nije dao piće jer je bio pijan. Kristijan ga je počeo vrijeđati i bacati čaše na njega, da bi potom razbio bocu i posjekao ga. Rekli su mi da je konobara oborio iza šanka, a potom ga počeo bocom rezati po tijelu. Konobar je potom uzeo nož za limune, koji je uvijek na šanku - rekao je Dinko Jažo.
Istražna sutkinja potvrdila je kako je konobar dva puta nožem ubo gosta te da je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.
- Kada smo došli u kafić zatekli smo policajce, nekoliko gostiju i mrtvo tijelo. Konobar je u bolnici i uskoro će biti otpušten, a potom će ga privesti - rekla je sutkinja. Konobar je otac jednog, a ubijeni dvoje djece.

BAKA (80) STALNO PITA ZA KRISTIJANA

Otac ubijenog muškarca nije htio razgovarati, zatvorio je ulaznu dvorišnu kapiju. Doznajemo da 80-godišnja baka stalno pita gdje je njen Kristijan. Obitelj je u šoku zbog tragičnog događaja.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • seraphime 28.07.2010.

    Miriši mi na samoobranu...

  • adelone 28.07.2010.

    Gost je uvijek u pravu.... ili nije? ;)

  • user_2971 28.07.2010.

    i ja sam konobarila i stvarno mi je više puta došlo da nekog ispikam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare