To je to što me zanima!

Kontroverzni Presečki: Imam pekaru zbog straha od gladi

24sataExpress: Kao dječak ponekad je doslovce bio kruha gladan. Jednom se otrovao i u nesvijesti ‘odsanjao’ da će biti bogat i uspješan. Sada živi taj san
Vidi originalni članak

Svakog jutra, čim se probudim, molim se Bogu da mi da zdrav razum i mogućnost da taj dan dobro rasuđujem, počinje priču Antun Presečki (58) iz Krapine, kojega zovu zagorskim tajkunom. Siromaštvo, često i glad, ali prije svega privrženost obitelji obilježili su njegovo odrastanje. Rodio se u obitelji radnika uz petero braće i sestru. Vladala je neimaština pa se, kaže, još kao dijete naučio veseliti malim stvarima.

- Često sam doslovno bio kruha gladan. Zato sam još kao dječak odlučio da ću jednoga dana imati vlastitu pekarnicu - prisjetio se Presečki. Danas zapošljava oko 270 ljudi. 

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju 24sataExpressa...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kehlja 28.06.2011.

    ljudi mu radiju za hrjave čavlje,

  • mrkva1974 28.06.2011.

    Zasto ga uskok ne ispita??? Npr. kako je dosao do pekare???Zasto ima privatni autobusni kolodvor u Krapini???Zasto mu je sutkinja u Krapini oprostila 500 prekršajnih kazni ,naravno protuzakonito..itd itd.........

  • zdboy19 28.06.2011.

    samo zgrce lovu i boli ga ona stvar za neke koji nemaju platiti njegove "usluge"!!!! nema smisla...jel to normalno da od pregrade do zagreba put kosta 50 kn....a ja dodjem do dalmacije za 80 kn....sad vi meni recite da on nije lopov!!!! i budala naravno!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare