To je to što me zanima!

Konzum na Badnjak radi kraće, a ne radi na Božić i Štefanje

Iz Konzuma ističu da tom odlukom Uprava "želi zahvaliti svim zaposlenicima na predanom radu u protekloj godini, kojim su dali značajan doprinos dobrim poslovnim rezultatima...
Vidi originalni članak

Trgovački lanac Konzum u četvrtak je najavio da njihove trgovine neće raditi na Božić, kao ni na blagdan svetog Stjepana, dok će za Badnjak raditi skraćeno.

Na Badnjak, 24. prosinca, Super Konzumi će raditi do 17 sati, a Maxi Konzumi i Konzumove prodavaonice u susjedstvu do 17 sati ili kraće, navodi se u priopćenju.

Konzumove trgovine neće raditi na Božić, 25. prosinca, i blagdan svetog Stjepana, 26. prosinca. 

Iz Konzuma ističu da tom odlukom Uprava "želi zahvaliti svim zaposlenicima na predanom radu u protekloj godini, kojim su dali značajan doprinos dobrim poslovnim rezultatima, ali i omogućiti zaposlenicima da s obiteljima uživaju u blagdanima".

"Ovakvim poslovnim odlukama dokazujemo da Konzum nastavlja zacrtani smjer kontinuiranog povećanja prava i pogodnosti za naše zaposlenike, među kojima su i isplata božićnice, uskrsnice i regresa te ostvarenje drugih prava većih od zakonske obveze", izjavio je predsjednik Uprave Konzuma Slavko Ledić. 

Iz Konzuma su pozvali kupce da kupnju obave u danima uoči blagdana, kad će sve njihove prodavaonice širom Hrvatske raditi po redovnom radnom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • fallout2 06.12.2018.

    vračaju nas u komunizam kad se nije radilo nedjeljom. baš su zločesti

  • kontramrakukontrasili 06.12.2018.

    Ja u Konzumu ne kupujem godinama.Prevarant Ivica Todorić je imao politiku da mu je u svakom dućanu druga cijena.Taj je u svom dućanu konkretno u Kosorovoj imao i 30% veće cijene nego na Sveticama,a kad sam pitao zašto na info telefonu,djelatnica mi kaže,da to ovisi o blizini distributivnog centra,a taj dućan od distributivnog centra cca 300m zračne linije. A one fore bomboni ,piše cijena 5 kn,na blagajni ti otkuca 5.80kn,pitaš pa kako,a djelatnica će ,nama je u sustavu tako,nismo stigli promijeniti cijenu.Tamo nije imao konkurencije,a i puno je starih ljudi tamo pa ih je Hrvatina koji bi sad izvlačio kakti zemlju iz gliba,ženio godinama

  • 06.12.2018.

    na badnjak trebaju kraće raditi do podne i gotovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare