To je to što me zanima!

Kopirao QR kod s e-propusnice i htio proći u drugu županiju

Četrdesetšestogodišnjak na nadzornom punktu Dragovci policajcima dao na uvid e-propusnicu za koju se ubrzo utvrdilo da je krivotvorena koristeći QR originalne propusnice koja glasi na ime druge osobe
Vidi originalni članak

Policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška u subotu su u Dragovcima posumnjali da se 46-godišnjak koristio krivotvorenom e-propusnicom.

216 KOMADA SJEMENKI Nuštar: Kontrolirali propusnice pa pronašli kilogram marihuane

-Sumnje policijskih službenika su potvrđene, te je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je 46-godišnjak na svoje ime izradio propusnicu za sebe, izdanu od strane OPG-a u njegovu vlasništvu s rokom važenja do 30.travnja, koristeći QR kod originalne e-propusnice, koja glasi na ime druge osobe s rokom važenja do 20.travnja. Policijski službenici protiv 46-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave-priopćeno je iz PU brodsko-posavske. (bg)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mamojebac70 27.04.2020.

    Oderi tog pametnjakovića...ostali su onda bedaci?...za primjer..

  • verdax 27.04.2020.

    Otvorite županije! Lako je pametovati strpite se još malo, strpite se još malo. Svi oni koji to govore imaju (poslovne) propusnice, i putuju poslovno, nisu zatočeni u kući 30 dana, narod je u kavezu, narod je zatočen kao životinje u zoološkom vrtu. Od 11.5. narod podrazumijeva da e-propusnica više nema! Valjda će netko iz Ličke pustoši donijeti virus pred IKEA-u, a onih tisuće koji čekaju u redu na ulaz su sigurno negativni i neće širiti virus. 11.5. treba otvoriti županije i nema izgovora!

  • crni2012 27.04.2020.

    Otvorite zupanije , ako blagajnica koja radi na kasi nije zarazena onda je sve jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare