To je to što me zanima!

Koprivnica: Dvoje biciklista u bolnici, završili pod kamionom

Žena je prelazila cestu kada ju je udario kamion. S teškim ozljedama je završila u bolnici. Dan ranije je muškarac pao s bicikla te ga je udario nadolazeći kamion
Vidi originalni članak

Biciklistica (75) teško je ozlijeđena u petak oko 8.30 sati nakon što ju je udario kamion u Koprivnici. Žena je s biciklom prelazila raskrižje na Varaždinskoj cesti. Vozač kamiona vjerojatno je nije na vrijeme uočio te ju je udario. Žena je hitno prebačena u koprivničku Opću bolnicu.

Još jedan biciklist teško je ozlijeđen na Koprivničkom području. V. R. (37) je u četvrtak oko 22 sata u Subotici Podravskoj biciklom pokušao s ceste prijeći na pješačku stazu, ali mu je zasmetao rubnik u koji je udario i pao. U tom je trenutku naišao je kamion koji ga je "pokupio". Muškarca su prevezli u bolnici i nije u životnoj opasnosti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • carpy 17.08.2012.

    žalosno je kaj biciklisti rade kaj hoču prelete preko zebre uopče ne gledajuči ljevo-desno

  • rearea 17.08.2012.

    Teško je bilo kome suditi u ovakvim situacijama, ali vjerujem da je taj jadan čovjek nije ni vidjeo. Eto sad tragedije i jednom i drugom. Mislim da kad vidimo kamion svi moramo bit malo oprezniji.

  • user_157286 17.08.2012.

    Nije li žena vozeći se na biciklu preko zebre izletjela pred kamion ?Kamion nije na tom raskršću išao pravo već je skretao desno što znaći da je brzina bila vrlo mala .Ako je se gospođa kretala pješačko biciklistićkom stazom paralelno sa kamionom na cesti oboje su imali zeleno na semaforu. Budući da je gospođa zadržavala pravac kretanja vozać kamiona ju je morao propustiti ,ali je vjerojatno sa svog mjesta nije mogao uoćiti. Ćinjenica je da pješak ne može izletjeti na zebru kao biciklist .Inaće na istom je mjestu već bilo sličnih nesreća i sa smrtnim posljedicama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare