To je to što me zanima!

Koprivnica: Uhitili 5 dilera, a 11 kupaca dobilo prijave

KOPRIVNICA: Policija je od uhićenih zaplijenila drogu, oružje, šprice, mobitele, novac. Pratili su ih mjesecima, a većinu stvari našli su im u autima
Vidi originalni članak

Koprivnička policija privela je 16 ljudi zbog dilanja ili konzumiranja droga. Njih petero priveli su istražnom sucu u Koprivnici u srijedu oko 10 sati. Riječ je o osobama između 19 i 35 godina s područja Križevaca i Varaždina, koji su prodavali ili posredovali u kupnji heroina, marihuane, amfetamina i tableta „subutex“.
Policajci su ih mjesecima pratili i u njihovim autima, kućama i drugim prostorima pronašli 212,22 grama marihuane, 3,31 gram amfetamina, šest tableta subutex, 38 sjemenki indijske konoplje, jednu plastičnu špricu s dvije igle, 23 mobitela, telefonske kartice, vojničku pušku, 783 komada streljiva raznih kalibara, 16 spremnika za automatske puške, 1050 kuna i druge predmete.
Ostalih 11-ero privedenih su konzumenti droga koji će dobiti kaznene prijave i biti procesuirani redovnim putem. Šestorica od njih dobit će i optužni prijedlog zbog kršenja Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, a jedan i optužni prijedlog jer je prekršio Zakon o oružju.   

Idi na 24sata

Komentari 2

  • krizbaher 03.06.2009.

    @lepicane, daj ne baljezgaj, da se uhvate bilo koga, ovakvi kao ti bi uvijek imali nešto za dodati! Svaka im čast, nek su ih sklepali, i nek nastave i dalje!

  • lepicane 03.06.2009.

    OK priznam,treba i to smeće maknuti sa ceste,ali dajte se više primite velikih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare