To je to što me zanima!

Koradeovo imanje pokraj jezera pretražuju specijalci

Policija je pomoću termovizijskih kamera sinoć vidjela muškarca koji hoda šumom. Opkolili su Koradeovu kuću, no još uvijek ništa nisu našli...
Vidi originalni članak

Policija je u nedjelju poslije 10 sati opkolila područje oko kuće odbjeglog generala Ivana Koradea u Velikoj Veterničkoj. Više od 500 policajaca bilo je raspoređeno u krugu od kilometar i pol oko njegove kuće. Interventna i temeljna policija s dugim cijevima pročešljala je teren metar po metar, kuću po kuću sa psima. Poslije 12.30 počeli su se povlačiti iz sela. Oko 16 sati po prvi put u nedjelju na teren su izašli specijalci i krenuli na Koradeovo imanje kraj jezera. Čitavo područje nadlijetao je helikopter.
Krunoslav Borovec iz ravnateljstva policije rekao je da su tragovi nađeni u subotu u džipu generala Koradea vodili prema selu Velika Vetarnička koje su temeljito pretražili. Pretražene su ponovno čak i kuće u kojima su u četvrtak ubijeni Cecilija i Goran Hudić te Franjo Kos. Pomoću termovizijskih kamera noćas su vidjeli muškarca koji je hodao šumom prema selu.
Policija je opovrgnula navode da je Ivan Korade viđen blizu granice sa Slovenijom. Tražili su ga cijelu noć po zagorskim mjestima, a jutros im je magla otežavala potjeru.
Generala dovode u vezu s ubojstvom Davora Petriša u Vitešincu i tri osobe u njegovu rodnom selu Velika Veternička, no još uvijek službeno nije osumnjičenik. Policija štiti svjedoke za koje se pretpostavljaju da bi im Korade eventualno mogao nauditi.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Blue Light 30.03.2008.

    a dosadni su više,ovo je sve postalo ludo.biće sad sa ženom lipo večeraje ka normalan svit.

  • Baki 30.03.2008.

    Što se neki film snima.policije ko mrava

  • lastavica 30.03.2008.

    Soli na rep.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare