To je to što me zanima!

Izraelski veleposlanik Koren za 24sata: Spremni smo za svaki scenarij, obrambeni i ofenzivni

Država Izrael spremna je na svaki scenarij, kako obrambeni tako i ofenzivni. Uzvratit ćemo svakome tko djeluje protiv nas ili nas planira napasti, rekao je veleposlanik Izraela u Hrvatskoj Gary Koren
Vidi originalni članak

Prošla noć pokazala je da Izrael zna kako zaštititi sebe, svoje građane i državljane stranih država koji tamo borave. Iako nemamo informacija o hrvatskim državljanima u Izraelu, jer njima pomaže Veleposlanstvo Hrvatske u Izraelu, sigurni smo da i oni osjećaju isto. Ponavljamo da je Država Izrael spremna na svaki scenarij, kako obrambeni tako i ofenzivni. Uzvratit ćemo svakome tko djeluje protiv nas ili nas planira napasti, rekao je veleposlanik Izraela u Hrvatskoj Gary Koren.

Iran nastavlja destabilizirati i ugrožavati mir u regiji koristeći svoje proxyje protiv Izraela i slobodnog svijeta, dodao je.

UPOZORILI I AMERIKANCE Izrael: 'Odgovorit ćemo na ovaj napad, pitanje je kada i u kojoj mjeri. Razmatramo planove'

Kao što je ministar vanjskih poslova Israel Katz rekao: "Danas cijeli slobodni svijet mora stati uz Izrael protiv iranske osovine zla.""

Idi na 24sata

Komentari 32

  • uistinu je tako 15.04.2024.

    u zadnje 3 godine Izrael je napadao Iranske baze preko 60 puta, a prije 10 dana izrael je bombardirao Iranski konzulat u Danasku, ubijeno 16 diplomata sto predstavlja zlocin. Sada ispada kao da su izraelci zrtva jer o onome ranije nije bilo rijeci.

  • vilim1234 14.04.2024.

    Koliko namjerava Izrael pobiti iranskih civila da zadovolji svoju krvoločnost

  • kakobudebitce 14.04.2024.

    Oni na vs 300 uzvratite barem 3000 da provjerimo njihovu Zeljeznu Kupolu od Devinog izmeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare