To je to što me zanima!

Koridor 5C: Most vrijedan više od milijardu kuna ne ide nikud

Most preko rijeke Drave u Osijeku je stajao milijardu i 17 milijuna kuna i, iako će uskoro biti dovršen, neće biti u funkciji jer nastavak autoceste neće još skoro
Vidi originalni članak

Izgradnja mosta preko rijeke Drave u Osijeku pri kraju je. No, dok se čeka svečano otvaranje u svibnju, postavlja se pitanje gdje most zapravo vodi.

Građen je kao dio autoceste poznatijem kao koridor 5 C, ali u Baranji autoceste - nema. Iz Zagreba tako autocestom možete do Slavonskog Broda, zatim "Slavonikom" do Osijeka, a od Osijeka do Belog Manastira i granice s Mađarskom autoceste duž cijela 33 kilometra nema, piše RTL.

Most je stajao milijardu i 17 milijuna kuna i, iako će uskoro biti dovršen, neće biti u funkciji jer nastavak autoceste neće još skoro

Idi na 24sata

Komentari 43

  • user_464415 28.02.2016.

    Predlažem ministru da ga preseli u Omiš - da građani koriste most i tunel.

  • van G 28.02.2016.

    Most u Slavonskom Brodu tijekom rata granatiran iz svega moguceg,2 krmace direktan pogodak,stupovi osteceni od topovskih granata,da bi ga na kraju diglu nasi u zrak! Poslije rata stupovi zakrpani,obnovljene celicne armature i evo ga radi ko sat....dok se jednog dana sam od sebe ne srusi,sramota taj most ima na godisnjoj razini 7 milijuna prelazaka ali zato u dalmaciji grade mostove kako bura puse.....Slavonijo sto si kome kriva?!

  • Sandokan Janosik 27.02.2016.

    Nije baš da neće skoro nego će uskoro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare