To je to što me zanima!

Korona u Remetincu: Pedesetak zatvorenika je zaraženo, izdali i upozorenje za sve posjetitelje

Svi posjetitelji, uključujući odvjetnike i druge službene osobe, obavezne su koristiti maske za lice te držati distancu od 2 metra
Vidi originalni članak

U zagrebačkom zatvoru Remetinec 50-ak zatvorenika i pritvorenika zaraženo je koronavirusom, a procjenjuje se da je njihovih kontakata još oko 100. Iz zatvora javljaju da su na snagu vraćene epidemiološke mjere. Od srijede svi posjetitelji zatvora moraju nositi zaštitne maske i držati distancu.

Prema neslužbenim informacijama, nitko od zatvorenika nema teže simptome, uglavnom su bez simptoma ili imaju blage simptome. Nitko nije hospitaliziran. 

TJEDNI IZVJEŠTAJ U posljednjih 7 dana 438 novih slučajeva korone: Umrlo je 19 ljudi, a 8 ih je na respiratoru

- Obzirom na aktualne epidemiološke pokazatelje, sukladno preporukama nadležne Službe za epidemiologiju vezano za mjere za prevenciju prenošenja i suzbijanja epidemije koronavirusom (SARS-CoV-2), bolesti (COVID-19) u zatvorskom sustavu, obavještavamo Vas da je u Zatvoru u Zagrebu od dana 22. ožujka 2023. do opoziva na snazi Protokol odobravanja posjeta. Svi posjetitelji (uključivo i odvjetnici, te druge službene osobe) obavezni su koristiti vlastite maske za lice ili medicinske maske u svim zatvorenim prostorima, te održavati fizičku distancu od najmanje 2 metra - obavijest je za posjetitelje zavora Remetinac. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Origano0 04.04.2023.

    Ivermektin nemaju?

  • Gibbs55 29.03.2023.

    I tako se opet Capak iz blamirao na dalekovidnici.

  • ______ 29.03.2023.

    Ima li cijepljenih među zaraženima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare