To je to što me zanima!

'Korupcija je u Hrvatskoj bila način života, tako više ne ide!'

Zoran Milanović je u obraćanju Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe osudio i zločin iz mržnje, kada je prije nekoliko dana u Zagrebu pretučen lezbijski par
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović danas boravi u Strasbourgu. U obraćanju Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe Milanović je istaknuo da hrvatska Vlada čvrsto podupire ljudska prava, demokraciju, borbu protiv korupcije i jednakost, prenijela je Vlada na profilu na Twitteru.

– Imamo pozitivan napredak u regiji, dijalog među zemljama. Vjerujem u ulazak RH u EU 1. srpnja 2013. – naglasio je Milanović.

Premijer je osudio posljednji zločin iz mržnje, kada su prije nekoliko dana u Zagrebu pretučene dvije djevojke, lezbijski par.

– Radi se na izmjenama Zakona o registriranom partnerstvu. Situacija se mijenja na bolje svaki dan. Osuđujem svako nasilje – naglasio je.

– Korupcija je kod nas bila način života, ali tako više neće biti – poručio je hrvatski premijer.

Predsjednik hrvatske Vlade sastao se s predsjednikom Parlamentarne skupštine Vijeća Europe Jean-Claudeom Mignonom te glavnim tajnikom Vijeća Europe Thorbjørnom Jaglandom.

U četvrtak i petak premijer Milanović sudjelovat će u Bruxellesu na sastanku lidera Stranke europskih socijalista te Europskog vijeća.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Diablo_1 28.06.2012.

    Pazi ovo za pedere i lezbijke zna ,a za mrtve po Zagrebu nezna (barem ono kaj sam uspio pročitati u zadnjih tjedan dana).Di je on to vidio da situacija ide na bolje.Ma poserem se na njega i na sve političke glave,svi su isti!!!

  • zvrcko 28.06.2012.

    Sve to znamo i čitamo. Ali, gdje su kazne??? Za svo sranje koje se događa(lo) u Hr?

  • user_26733 28.06.2012.

    tako je korupcija će prestati jer je šeks šef odbora za antikorupciju!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare