To je to što me zanima!

Korupcija: 'Plemeniti’ je Zmago varao na zemljištu?

KORUPCIJA TRESE DEŽELU: Policija je pretresla Jelinčičevu kuću i prostorije stranke. Sumnjaju da je politički trgovao s ministrom poljoprivrede
Vidi originalni članak

Ovo je osveta ministrice unutarnjih poslova Katarine Kresal meni i stranci koja je podržala interpelaciju protiv nje u aferi bulmastifi, rekao je nakon obavijesnog razgovora u krim policiji šef slovenske parlamentarne stranke SNS-a. Naime, zbog sumnje da je politički trgovao s ministrom poljoprivrede Milanom Pogačnikom, slovenska policija ih je privela na obavijesni razgovor. Policija Jelinčiča sumnjiči da je Pogačniku obećao potporu svoje stranke u vezi interpelacije koju je zbog afere bulmastifi tražila oporba. Zauzvrat, od Pogačnika je tražio da podrži gradnju zrakoplovnog muzeja blizu Murske Sobote prenamjenom korištenja općinskog zemljišta. Policija je u utorak pretražila kuću i stranačke prostorije SNS-a te Jelinčiču oduzela privatno i službeno računalo. Nakon obavijesnog razgovora u policiji, Pogačnik je premijeru Borutu Pahoru predao svoju ostavku i negirao političku trgovinu s Jelinčičem. Obojica su pod istragom, a policija tvrdi da postoje indicije o nezakonitu lobiranju i korupciji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mimini 10.03.2010.

    ne tako davno na ovim istim stranicama javljali su se razno razni komentatori iz dežele jasno dajuči do znanja kako smo mi dno dna i da su oni naspram nas 300g daleko- pa što to bi ?

  • nemam pojma 10.03.2010.

    ja nepoznajem takav kazneni zakon, dali postoji u nas?

  • hrvatović 10.03.2010.

    zanimljivo, kako u zlobeniji nema ni bajića ni uskoka, a kriminal se svejedno otkriva brzo i učinkovito! i što je još zanimljivije, nema potrebe čekati da raznorazna saborska povjerenstva godinama razglabaju o jelinčićevom imunitetu! također, pohvalno je i to što zmago trenutno ne sjedi u nekoj svojoj \'hercegovačkoj vili\' odakle ga nitko i nikada neće izručiti...... može li hrvacka što naučiti iz ovog primjera?

Komentiraj...
Vidi sve komentare