To je to što me zanima!

Košarkaš Frano: Nemam pojma zašto su me istukli

Nekoliko mladića u nedjelju je napalo mladog košarkaša Franu Marasovića. Kaže da se većine napada ne sjeća jer se onesvijestio od udaraca
Vidi originalni članak

Frano Marasović (18), košarkaš kojeg su u nedjelju pretukli pred noćnim klubom Forum, ima frakturu lubanje. Udarali su ga šakama i nogama, a i pivskom bocom u glavu.
- Većine se ne sjećam i pojma nemam zašto su me tukli. Počeli su me naguravati, jedan me tresnuo i ja sam ih odgurnuo od sebe. Onda su nas izbacili. Vani je bio još jedan i sva trojica su me počeli tući. Valjda sam se onesvijestio od udarca bocom u glavu, sljedeće čega se sjećam je bolnička soba i krv - kaže Frano koji je još u bolnici. Frano koji je visok 215 cm, kaže da ne izlazi puno, te da zna da nije bilo povoda za tučnjavu. Frano je rođen u Trogiru,a  prije godinu dana došao je igrati u Zadar. U bolnicu su mu u posjet došli mnogi prijatelji.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mayhem26 28.09.2010.

    E pa samo ti i dalje idi na narodnjake među budaletine.Imaš srece sto si ostao živ........

  • dalmatinac123456 28.09.2010.

    Dragi Frano vjerojatno postoji razlog zašto su te pabubali .mada neopravdam to al što ti radiš u 5 ujutro u forumu . gledaj jedno je vjerojatno sigurno a to je da si završijo košarkašku karijeru što se tiče zadra i trenera Jupe !

  • Kakma 28.09.2010.

    Trojica \"Hrabrih\" stakora osramotise cijeli Zadar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare