To je to što me zanima!

Košićev svećenik snimao se u sado-mazo opremi i s tri dilda

Novi broj tjednika Express donosi priču o biskupu koji vidi Vraga, a u jednu od svojih župa postavio je sado-mazo svećenika s tri dilda kojeg su ranije potjerali iz đakovačko-srijemske nadbiskupije
Vidi originalni članak

Gdje je vidio Sotonu? Zašto je živio u tajnoj kolibi? Tko je stric koji je bježao iz ustaša ulivši si vrelu vodu u uho? Zašto ga se boji anemični lider? Kako je mogao ljubiti ruke ratnome zločincu?

Veliku priču o biskupu Vladimiru Košiću, čovjeku koji tvrdi da kamuflirani Sotona upravlja hrvatskim medijima, donosi novi broj tjednika Express. Tjednik evocira uspomene i na zaboravljenu Košićevu epizodu, kad je u jednu od župa u svojoj biskupiji imenovao svećenika koji se snimao u sado-mazo opremi, s tri dilda, i govorio da mašta o dječacima. Premda ga je ranije potjerao đakovački-srijemski nadbiskup, Košić je istog svećenika udomio u svojoj biskupiji. Nakon medijskog pritiska ipak ga se morao riješiti. Express donosi i priču o nevjerojatnom “dealu” Hrvatske i Pentagona oko izvoza oružja, s ekskluzivnim fotografijama zrakoplova koji s Krka odvoze kontejnere pune streljiva, pušaka, topova... Tu je i priča o jednom od najgorih gospodara rata, notornom krijumčaru oružja koji se hvalio transportima iz Bosne, Srbije... Express donosi i priču o Todorićevim milijardama koje su spremljene na sigurno, o blagu iz kojeg se sad plaćaju medijski muljatori da mu pišu blogove i pokušavaju zataškati pravu istinu o golemim razmjerima pljačke. U Expressu je i prilog Satirikon, brutalna i gola istina o hrvatskim političarima!

Idi na 24sata

Komentari 236

  • 06.10.2017.

    Tko naručuje ovakve članke? Nije to obično huškanje protiv crkve, svećenika.....

  • Pro patria parati 06.10.2017.

    Rašeta, čiji je stric ponosan na epizodu iz 91., obračunava se s klerom u Hrvata? Imaš Rašeta svog Kačevendu i čisti u svom pravoslavnom dvorištu a naše katoličko ostavi nama!

  • Gašo11 06.10.2017.

    Smeće četničko a da malo odjebeš iz hrvatske...odi si u kerušu srbiju pa tamo piši o svojim svećenicima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare