To je to što me zanima!

Kosor: Ako referendum uspije za to će biti kriv Milanović

Izjavu Željke Markić da bi svoje dijete radije dala u dom nego na posvajanje istospolnom paru, Kosor je komentirala riječima da ona svoje dijete ne bi dala njoj
Vidi originalni članak

U intervjuu za Večernji list saborska zastupnica Jadranka Kosor rekla je kako ministrica Milanka Opačić na kraju svog mandata neće imati što osobito napisati u izvještaju o radu. 

Izjavu Željke Markić da bi svoje dijete radije dala u dom nego na posvajanje istospolnom paru, Kosor je komentirala riječima da ona svoje dijete ne bi dala Markić. 

Objasnila je kako teško podnosi činjenicu da unošenje odredbe o braku kao zajednici muškarca i žene promoviraju oni koji ne žive svetost braka. 

- Vrijednosti koje zastupamo moramo dokazivati vlastitim životom - rekla je. 

'Milanović nije dopustio kolegama da glasaju za procjenu ustavnosti'

Odgovorila je i na pitanje je li iznenadio SDP koji nije podržao njezin prijedlog da se procijeni ustavnost referendumskog pitanja.

- U slučaju referenduma napravljen je propust jer je Sabor ignorirao ovlasti iz Ustavnog zakona o Ustavnom sudu. Sabor je morao tražiti ocjenu Ustavnog suda, ali Zoran Milanović nije dopustio kolegama iz SDP-a da za to glasaju. Ako referendumsko pitanje prođe, najzaslužniji za to bit će Zoran Milanović - poručila je Kosor.

U Vukovaru se osjećala posramljeno

Komentirala je i događanja u Vukovaru kroz koji su na Dan sjećanja prošle dvije kolone. Odluku državnog vrha da odustane od kolone smatra dobrom. 

- Nadala sam se da će 18. studenoga biti pošteđen političke i bilo kakve druge manipulacije jer Vukovar pripada svima nama i svi moramo biti dobrodošli. Najemotivniji trenutak za mene bio je vidjeti Bojana Glavaševića svrstanog u, po Stožeru, nevukovarsku Hrvatsku - rekla je Kosor i dodala da se osjećala posramljeno. 


Idi na 24sata

Komentari 273

  • zeljkic 28.11.2013.

    a tko nju više išta pita...

  • papatach 28.11.2013.

    Kakve to ima veze s definicijom braka? Poceli su se "drugovi" sluziti i Staljinistickim metodama, ali dokle? Raja nije vise blesava i sve pamti.

  • vekavac 27.11.2013.

    E jeste mi jaki sa osjećajem demokracije. Ovaj portal kad ne može naći ništa da me bana na 24 sata ili duža onda jednostavno obriše komentar.Stvarno ste ulizice i takvi su i doveli državu u stanje kakva jest sada. Bravo moderator!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare