To je to što me zanima!

Kosor dobila bič: Pokrenut ćemo i inspekcijski tsunami

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na poljoprivrednom sajmu: Premijerki su za oko najviše "zapeli" broševi, a jedan je čak dobila na dar. Građanima je poručila kako neće smanjivati
Vidi originalni članak

Hrvatsku mesnu industriju, rekla je Kosor u Gudovcu, ako bude trebalo, čeka inspekcijski tsunami. To je razorni plimni val koji nastaje nakon podvodnog potresa, a iza sebe ostavlja strašne posljedice. Strašna kazna slijedi, dakako, samo onima koji ne poštuju zakone. Jadranka Kosor na stočnom sajmu opet je potencirala sliku sebe kao moćne žene koja se zakona drži "kao pijan plota". U njegovu zaštitu spremna je zajahati konja ili traktor, stežući uzde, stiskajući gas ili vitlajući bičem, ali ne gubeći na ženstvenosti. Osim biča, koji ju je vidljivo razveselio, premijerka se još više obradovala broševima, omiljenoj modnoj igrački. Obećala je građanima da neće smanjivati plaće, mirovine i standard u cjelini jer bi to stvorilo začarani krug iz kojega bismo teško izašli.

KOSOR POKUŠALA VOZITI MALI TRAKTOR

Premijerka je svečano pustila u pogon zglobni traktor. Lice joj se ozarilo srećom. Inače vrlo živahni Bajs imao je kameno lice.

FRŠČIĆ PODRŽAVA 'TSUNAMI'
Predsjednik HSS-a Josip Friščić rekao je u Gudovcu da stranka podupire namjere premijerke i najavu strogih inspekcija.
- Nismo protiv uvoza, ali samo kvalitetnog proizvoda, jer samo u takvoj utakmici naši proizvođači mogu konkurirati uvoznim robama. Budući da je kvaliteta na našoj strani to ujedno na indirektan način znači i zaštita domaće proizvodnje - kazao je Friščić.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • incoming 12.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • andrenulapet 12.09.2010.

    ne zove se ovo badava u narodu -stočni sajam...

  • TITTO 12.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare