To je to što me zanima!

Kosor: HDZ ima apsolutnu premoć zasad nad svima

HDZ ne vjeruje prvim izlaznim anketama. SDP-ovci su zadovoljni osvojenim glasovima te su pohvalili rezultat Milana Bandića u Zagrebu
Vidi originalni članak

Jadranka Kosor i Ivan Jarnjak nisu željeli komentirati rezultate prvih izlaznih anketa. Podsjetili su da im ne vjeruju jer su slične ankete 2007. prognozirale poraz HDZ-a na parlamentarnim izborima.
- Noć je tek počela, izlazne ankete su samo anketa. Po našim anketama ispada da, kao i do sada, imamo apsolutnu premoć - kratko je komentirala Kosor. Glavni tajnik HDZ-a, Ivan Jarnjak, očekuje da će s partnerima slaviti u 14 ili 15 županija, te da će imati više od 50 posto gradonačelnika i načelnika općina. Andrija Hebrang je izjavio kako očekuju vrlo dobre rezultate i u Šibeniku i u Dubrovniku.
SDP-ovce su razveselili rezultati izlaznih anketa, no ističu da treba strpljivo čekati prve privremene rezultate lokalnih izbora.
- Zadovoljni jesmo, euforični nismo. Puno toga je još pred nama večeras i budimo strpljivi - rekao je glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan. Pohvalio je rezultat Milana Bandića te rekao da su očekivali visok postotak glasova za Obersnela. Potpredsjednica SDP-a Milanka Opačić zahvalila je svim biračima koji su diljem države dali glas SDP-ovim kandidatima.
Josip Friščić, predsjednik HSS-a, kaže kako njegova stranka očekuje da će dobiti barem tri župana te veći broj načelnika i gradonačelnika. Dodao je da ga je malo iznenadio odaziv građana na lokalne izbore jer je očekivao veći izlazak zbog toga što su izbori neposredni. Istaknuo je da njih u HSS-u posebno zanimaju rezultati županija u kojima su njihovi kandidati i nositelji lista i kandidati za župana.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • crveno_crni 17.05.2009.

    E lažeš kosorka ko pas!!!

  • be yourself 17.05.2009.

    Ova žena bi bila sramota svake države. Studirala pravo 11 godina i onda radila na radiju pa malo u politiku. Takve neznalice samo u HDZ-u i u Hrvatskoj mogu uspjeti.

  • aurora73 17.05.2009.

    Naruči još koji autobus iz Srbije i Bosne, izmisli još stotinjak mrtvih na adresama koje ne postoje pa češ se imati s čime hvaliti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare