To je to što me zanima!

Kosor: Hrvatska će do lipnja 2011. završiti pregovore s EU

Kosor je rekla da je, preuzimajući vođenje Vlade i HDZ-a, zatekla Hrvatsku "beznadežno blokiranu na putu u EU". Kaže da će se skoro RH 'vratiti kući'
Vidi originalni članak

Hrvatska će cijeli posao u pregovorima s Europskom Unijom okončati do kraja mađarskog zasjedanja EU-om do lipnja 2011. godine. Tada ćemo ponosno moći naglasiti da se Hrvatska vratila kući, europskom civilizacijskom krugu kojem je oduvijek i pripadala, naglasila je hrvatska premijerka Jadranka Kosor u svojem obraćanju na konferenciji "Hrvatska u Europskoj Uniji". Konferenciju su u hotelu "Osijek" organizirali Zaklada hrvatskog državnog zavjeta i Centar za europske studije iz Bruxellesa. Kosor je rekla da je, preuzimajući vođenje Vlade i HDZ-a, zatekla Hrvatsku "beznadežno blokiranu na putu u EU".

- Odmah sam razdvojila pitanje granice sa Slovenijom i pregovore, čime sam, praktički, pokazala da naše probleme možemo rješavati u najboljim europskim manirama - rekla je Kosor dodajući kako su to u Europi prepoznali i da su rezultati morali uslijediti. Tada je Hrvatska u pregovorima okončala tek tri poglavlja, a godinu kasnije već smo kraju priveli 25 od ukupno 33 poglavlja, istaknula je premijerka Kosor.


Idi na 24sata

Komentari 11

  • škorpion78 20.12.2010.

    do lipja 2011,bit ćeš ti skupa s Ivom u buksi...

  • TITTO 17.11.2010.

    . ..DANAŠNJE BLLEBETANJE U OSIJEKU JaCCe-Jadranke KoCCor i HDZ-a SA PUČKIM NACISSTIMA IZ TE ISTE NACISTIČKE EUROPE IMA ZA POSLJEDICU VELJIKO NEVRIJEME NA ISTOČNOJ OBALI SAD-ea(F-22). ..NAŠ SFRYY DRYYG ALLAH JE VELIK. ..

  • lorens 17.11.2010.

    Ništa Jaca od te Europe.Do lipnja Europa se bude raspala.Nije mi jasno zašto samo nas guraš u nju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare