To je to što me zanima!

Kosor ide u Bruxelles na sastanak europskih pučana

Prije skupa pučana sastat će se s povjerenikom Europske unije za proširenje Štefanom Füleom. U Bruxellesu počinje i dvodnevni summit EU-a
Vidi originalni članak

Premijerka Kosor u četvrtak odlazi u Bruxelles na skup čelnika Europske pučke stranke. Ona će se ranije sastati s povjerenikom za proširenje EU Štefanom Füleom. Na skupu će uz šefove vlada i država iz demokršćanskih i pučkih stranaka biti i čelnici EU institucija iz te političke skupine. Na sastanku će biti predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso, predsjednik Europskog vijeća Herman van Rompuy i predsjednik Europskog parlamenta Jerzy Buzek.
Uz sastanak pučana u Bruxellesu počinje i dvodnevni summit EU, a glavne teme su strategije za gospodarski rast, zapošljavanje za idućih 10 godina i borba s klimatskim promjenama, piše HRT. Trebali bi se navodno sastati i čelnici 16 zemalja eurozone koji bi trebali razgovarati o pomoći Grčkoj. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mad al 25.03.2010.

    s kojim brošom?

  • _lackovic_ 25.03.2010.

    pučani, demokršćani? hdz nema veze s nijednima. nit su pučani, niti su demokrati, a još manje kršćani. naročito jaca koja božić slavi od 1995.

  • stari mudrac 25.03.2010.

    možda tamo sretne i \"dragog ivu\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare