To je to što me zanima!

Kosor: Ja nisam primila niti lipe, nisam se time okoristila

Dodala je da kada se uzme u obzir novac iz proračuna, donacije, nikome u HDZ-u nije bilo potrebno da jednu lipu ili kunu troši ili uzme iz nekakvog crnog fonda
Vidi originalni članak

Bivša računovotkinja HDZ-a Branka Pavošević u svom je iskazu, između ostalog, rekla da je iz crnih fondova financirana i predsjednička kampanja Jadranke Kosor. 

Sve je prokomentirala predsjednica HDZ-a koja tvrdi da to nije bila njena, nego kampanja HDZ-a u kojoj je sudjelovala kao stranački predsjednički kandidat, javlja T-portal.

Objasnila je da je stranka u razdoblju za koje joj se sudi imala proračun od 250 milijuna kuna plus članarine i neograničene donacije, pa nije bilo razloga da ona ne prihvati ono što se prikazalo kao trošak kampanje. 

- Ja nisam primala nikakav novac, nisam primila apsolutno ni lipe, ja se time nisam okoristila, meni se ništa nije kupovalo, rekla je Kosor i poručila da je sve što je imala reći rekla u USKOK-u, kao i da joj je jedino važno da ne strada nitko tko nije uzeo novac.

Dodala je da se godišnje na plaće u prosjeku trošilo oko 5 milijuna kuna. 

- Kada se uzme u obzir novac iz proračuna, donacije, nikome u HDZ-u nije bilo potrebno da jednu lipu ili kunu troši ili uzme iz nekakvog crnog fonda - zaključila je šefica HDZ-a.


Idi na 24sata

Komentari 64

  • MightyRed 25.04.2012.

    Tko o čemu,Jaca o poštenju!

  • garaviBajo 25.04.2012.

    Sad nije nitko,treba ih natjerat da vrate lovu i onda pred zid i marš u 3pm!!!

  • filipasic 25.04.2012.

    pa nije primila lipe, ali je primila kune i eure sa vise nula...

Komentiraj...
Vidi sve komentare