To je to što me zanima!

Kosor kao šuma nagovorila vuka da ne pojede bakicu

Ministrica je u Lekeniku glumila u predstavi. Djeca su joj dodijelila ulogu šume, a ona ju je bez oklijevanja prihvatila. Sada bi išla na turneju
Vidi originalni članak

Jadranka Kosor, potpredsjednica Vlade, uspješno je u nedjelju odglumila šumu u dječjem igrokazu "Vuk iz Siska, Crkvenkapica iz Lekenika". Potpredsjednica se odazvala pozivu mališana iz SOS Dječjeg sela Lekenik, a prije predstave, priznala je, imala je tremu. Tekst nije stigla naučiti napamet te ga je kao i ostali glumci u igrokazu čitala.
- Čast mi je što su me djeca pozvala da glumim u njihovu igrokazu. Posljednji put sam glumila u osnovnoj školi, a možda sada netko otkrije moj talent. Nikad nije kasno - rekla je Kosor, koja se tijekom predstave opustila te je više puta udarila vuka papirima sa kojih je čitala tekst. Ukorila ga je i osudila jer je htio pojesti bakicu, te mu rekla da to ne učini. Kosor je odjenula kostim od zelene svile koji joj se posebno svidio te je otkrila kako će sigurno svoju garderobu osvježiti kakvim zelenim komadom.
- Voljela bih kad bismo s igrokazom išli na neku manju turneju - rekla je Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mayhem26 11.05.2009.

    O bože pa zar sad i djeca moraju trpiti tu spodobu?

  • aurora73 11.05.2009.

    @ Joseph20 dijaspora nam bira vladu ako nisi znao ;)

  • Joseph20 11.05.2009.

    Nevjerojatno je kak SADA apsolutno SVI pljuju po našoj vladi i svima koji damo sjede. A TKO IH JE BIRAO???? I TO DVA PUTA ZAREDOM????

Komentiraj...
Vidi sve komentare