To je to što me zanima!

Kosor ministrima zabranila ovo ljeto godišnje odmore

Premijerka kaže da je situacija teška, te da se mora ozbiljno raditi na ekonomskim mjerama. Na more će smijeti tek nekoliko dana u kolovozu
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor ovog ljeta zabranila je svojim ministrima odlazak na godišnji. Slobodno će dobiti tek nakon Dana Domovinske zahvalnosti, ali kratko. Svega nekoliko dana. Kako je kazala za Jutarnji list, svi moraju raditi cijelo ljeto na ekonomskim mjerama jer je situacija teška. Također, tu su i pristupni pregovori s EU i najnovija najava da će Slovenija blokirati pregovore ne dopusti li se Ljubljanskoj banci ulazak u Hrvatsku. Premijerka tvrdi da je razgovarala sa slovenskim kolegom Borutom Pahorom, a on je uvjerava da nema novih zapreka. Kosor se isto nada i da će guvernera HNB-a, Željka Rohatinskog, uspjeti uvjeriti da popusti u svom stavu da ne dolazi u obzir da u Hrvatsku pusti Ljubljansku banku dok se ne riješi pitanje devizne štednje naših građana.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • udovac 13.06.2010.

    Jadni naši ministri,njima niti netreba godišnji odmor jer su stalno na godišnjem odmoru.Njima i sebi naša draga Jaca bi trebala umanjiti plaće za 50% , a ja ču za tu plaću raditi bez godišnjeg odmora.Koje privilegije imaju i dobrano koriste pleća im i netreba veća.Samo nas mute i lažu .ZANIMA ME DALI ĆE BITI NOVACA ZA ISPLATU NJIHOVIH PLAČA ILI SAMO RADNICIMA I PENZIONERIMA,ČISTA LAŽ.

  • sapunar 13.06.2010.

    Ma zamisli tek nakon 5.08 .na godišnji.....Živi li ta žena uopće u Hrvatskoj, gdje radnici dobiju godišnji PO ZAKONU ZA PRIVATNIKE /18 DANA/U 12 MJESEC I BASTA?

  • Obelix31 13.06.2010.

    Kao da nešto preko godine rade. Preživjet će bez godišnjeg, možda koji do njih malo i smršavi ako se konačno prime posla. Što se tiče Ljubljanske banke nikakvo popuštanje Slovencima pa makar stopirali ulazak u Uniju. Zašto da se ikome uvlačimo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare