To je to što me zanima!

Kosor na Milanovića: Premijer treba biti na misi za domovinu

Jadranka Kosor je komentirala godišnje odmore vladajućih. Rekla je kako je deset dana godišnjeg ministrima previše obzirom da je situacija u zemlji vrlo ozbiljna
Vidi originalni članak

Jadranka Kosor (HDZ) komentirala je najave premijera Zorana Milanovića da će ukinuti protokol prilikom svečanih otvaranja.

- Čula sam da neće biti ni govora pa bi možda bilo bolje da niti ne doalzi na otvaranja, posebno ako je riječ o projektu, kao što je nedavno bio slučaj, koji je u potpunosti na noge postavila bivša Vlada - rekla je Kosor te dodala kako bi vladajući trebali nešto reći o velikim infrastrukturnim projektima. Dotakla se i ukidanja molitve na otvaranju projekata.

- Uloga svećenika važna je za nas vjernike. Molitva je važan trenutak, jer daje dodatnu potporu - smatra Kosor. Drži da bi se premijer, iako nije vjernik, trebao pojaviti na misi za domovinu.

Potom je skrenula na godišnje odmore vladajućih, koje je premijer najavio. Kosor smatra kako je deset dana previše s obzirom da je situacija u zemlji vrlo ozbiljna. Prokomentirala je i Milanovićevo obrazloženje da su godišnji odmori potrebni kako bi ministri bili normalni.

- Mislim da smo i mi prošle godine, iako smo se odmarali samo nekoliko dana, bili normalni. Odmora treba, ali za to postoje vikendi. Nijedna vlada, koja vodi državu u trenutku ozbiljne krize, nema pravo na dugačke odmore - poručila je Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • MilkoSvalina 19.07.2012.

    Na MISU moraju ići HDZ ostale stranke nisu obavezne.Mišljenj sam da pošteni ljudi nemaju potrebe za slušanje mise , i ispovjedi. grešnici za ovim imaju daleko veću potrebu,HADZ ovi ljdi sve što su loše napravili imaim tko i oprostiti,Pitam dali su išta dobro napravili od toga što su OPLJAČKALI svoj vlastiti narod koji im je dao povjerenje da vode ovu zemlju.Nije kriv HDZ oni su se ispovjedili, sve im je oprošteno, a narod MARVA kazao je Franjo T.

  • polo60 05.07.2012.

    Molim vas prestanite pljuvati po jadranki ,pokazala je da ima dovoljno pameti ,mudrosti u onakvoj situaciji,što se vidi da danas mnogi nemaju ma kome se to svidjelo ili ne ,zaista smo čudna nacija prodali bih rođenog brata za čašu mutne vode ,zato nam i ide tako dobro.

  • tom milles 05.07.2012.

    Crkvene oltare ližu i tamo se klanjaju kamenim kipovima oni koji misle da će za veliki novac koji daju popovima dobiti oprost grijeha i tako kupiti sebi mjesto u "RAJU".No bog je ljudima dao pamet daleko prije nego je iz tiska izišla biblija .Tom danom pameću bog je ljudima namjenio razborito raspolagati a ne razmišljati po osnovi bilo čije idoktrinacije u smislu NJEGA .Dakle bog i bilo koja konfesijska sekta ,koje sebe nazivaju vjerom, nemaju nikakvih međusobnih dodirnih točaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare