To je to što me zanima!

'Kosor najavila da će tužiti Ivanovića zbog dnevnika'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gotovinin odvjetnik Luka Mišetić je na suđenju Marinu Ivanoviću za skrivanje topničkih dnevnika rekao da je tužba bila najavljena 2008. godine
Vidi originalni članak

Odvjetniku generala Ante Gotovine, Marinu Ivanoviću, u petak su nastavili suditi. Tereti ga se za skrivanje topničkog dnevnika Ante Karduma. U sudnici je u petak svjedočio Luka Mišetić također jedan od Gotovinih odvjetnika. Rekao je kako nijedna od nadležnih institucija u Hrvatskoj nije tražila da im se dostave ti dnevnici te da Gotovinina obrana nikada nije bila u posjedu tih dokumenata. Sporni dnevnik Ante Karduma dostavili su haaškom tužiteljstvu, ali je toliko irelevantan da ga ne koristi ni obrana ni haaško tužiteljstvo, prenosi Večernji. Mišetić je izjavio i da ga je u listopadu 2008. na sastanak zvala tadašnja potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor i rekla mu da će optužiti Ivanovića za prikrivanje dokumenata. Kosor mu je rekla i da mu daje mogućnost da riješi problem prije nego Ivanovića optuže. Iz ureda premijerke Jadranke Kosor demantirali su dio svjedočenja odvjetnika Luke Mišetića vezano za najavu podizanja tužbe za skrivanje dokumenata protiv odvjetnika Marina Ivanovića.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Iskrena 10.01.2010.

    VIDIŠ TI NJU! GDJE BI TI SADA SJEDILA DA NIJE BILO NAŠIH GENERALA KOJI SU SADA U DEN HAGGU! NE MOGU VJEROVATI DA STE IH IZDALI. MOLIM SE SVAKU VEČER ZA NJIH DA ŠTO PRIJE IZAĐU! RATNA ZLOČINKA PLAVŠIČKA JE VANI..KAKO TO OBJASNITI NAMA HRVATIMA? PITAM SE TO DANIMA!

  • nitron 08.01.2010.

    Ne daj se teta Jadranka, nabavi im dnevnikee...

  • crnilabud 08.01.2010.

    ...NAJVEĆA I NAJSKUPLJA KURVA!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare