To je to što me zanima!

Kosor nastavlja turneju: Kod Solina je otvorila dječji vrtić

Prilikom otvaranja vrtića Sveta Anastazija istaknula je da će se nastaviti mjere Vlade vezane uz populacijsku politiku. Kazala je da joj je drago što će otvoriti vrtić
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor nastavila je s turnejom po Hrvatskoj i rezanjem vrpca. U srijedu je otvorila vrtić Sveta Anastazija u Svetom Kaju kod Solina. Društvo su joj pravili ministri Bajs i Bačić. Prilikom otvaranja istaknula je da će se nastaviti mjere Vlade vezane uz populacijsku politiku. Kazala je kako joj je drago što će otvoriti vrtić. Don Ivan Čubelić blagoslovio je vrtić i pohvalio Vladu za 'sve više djece u našem narodu'. Kosor se na otvaranju družila s djecom i tetama i odgledala nekoliko predstava. Nije spominjala predsjednika Ivu Josipovića.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • mirjana2902 08.09.2011.

    sad će ona prerezati vrpcu na zavodu za zapošljavanje, kad se vrate sezonci, bar njih 150000 nezaposlenih, jadno i žalosno!!!!!!

  • DJDJ_1 08.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • vilim 08.09.2011.

    Iskreno mi je žao ona dva trabant-ministra "braće teletina " koje ova sluđena kokoš vuče svaki dan na put i lupeta kojekakve gluposti koje se stalno iz dana u dan ponavljaju, a ona poput jehovinog svjedka gorljivo vjeruje u sve te bedastoće. Sve ovo postaje težak psihijatrijski slučaj cijele nacije!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare