To je to što me zanima!

Kosor ne nosi šešire zbog mode nego ozljede glave

Kad je i na koji način ozlijedila glavu te koju je ozljedu zadobila, Jadranka Kosor nije željela otkriti. Nije htjela reći ni koliko šešira posjeduje
Vidi originalni članak

Šeširi su i ove godine obvezan detalj svake modno osviještene žene. Upravo je po klasičnim bijelim šeširima posljednih godina postala prepoznatljiva i potpredsjednice Vlade Jadranka Kosor. Potaknuta brojnim komentarima, nedavno je priznala da voli šešire, ali da ih ne nosi samo zbog mode, nego ponajprije iz zdravstvenih razloga.
- Svojedobno sam imala ozljedu glave i zbog toga ne mogu na sunce. Zato nosim šešire - priznala je nedavno potpredsjednica Vlade. Kad je i na koji način ozlijedila glavu te koju je ozljedu zadobila, Kosor nije željela otkriti zbog zaštite privatnosti. Posljednjih dana moglo se čuti samo kako je glavu ozlijedila prije dvadesetak godina. Kosor nije željela odgovoriti ni koliko šešira ima u kolekciji. Kojim će šeširom štititi glavu, potpredsjednica Vlade odlučuje ovisno o odjevnoj kombinaciji. Na ovogodišnjoj proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu pojavila se u bijeloj haljini s ornamentom te klasičnim bijelim šeširom s čipkom, koji je izradila Nada Kobali. Kosor se u ljetnim mjesecima može vidjeti uglavnom u bijelim laganim odjevnim kombinacijama, dok su za zimske mjesece rezervirani tamni kostimi.

ADLEŠIČ JE GLAVU ŠTITILA MARAMAMA
U rujnu 2006. godine potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič u KBC-u Rebro operirala je benigni tumor na mozgu. Nakon operacija odlazila je na medicinske terapije, a glavu štitila maramama. Prije zahvata obrijan joj je dio glave, a dok joj nije narasla nova kosa imala je frizuru začešljanu na stranu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • amex 11.08.2008.

    Da mi je samo znati kaj ima za čuvati u glavi, pa svi znaju da je prazna...

  • meedo 09.08.2008.

    hi hi! sve me se čini da je po glavi dobila od nekog roma!

  • malaysia 09.08.2008.

    to da joj sa glavom i u glavi nesto nije u redu znamo vec odavno, ne mora skrivati

Komentiraj...
Vidi sve komentare