To je to što me zanima!

'Kosor nosi jeftine broševe od srebra, ali s porukom'

Premijerka ima nekoliko skupljih primjeraka nakita od zlata i sa Swarovski kristalima, no uglavnom je riječ o jeftinoj bižuteriji sa određenom porukom
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor u kolekciji ima više desetaka broševa, nekoliko zlatnih i sa Swarovski kristalima, no među njima je većina bižuterije. Mario Nokaj, predsjednik udruge autora nakita Fajna, kaže kako premijerka preferira srebro i bižuteriju. U prvom joj planu nije vrijednost nakita nego poruka koju broševi odašilju. Iako će vjerojatno većini nacije biti drago što premijerka na neki način štedi i na sebi, zlatari joj zamjeraju što nosi bižuteriju i uvozni nakit.
- Plaćamo porez na luksuz pa smo opterećeni s 58 posto različitih poreza. Zlatni i srebrni nakit proglašen je luksuzom. A od čega bi drugog zlatari trebali izrađivati nakit? - rekao je Nokaj za Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Huck 15.03.2010.

    Svakako , da u HR nije situacija za slanje poruka broševima! Mogla bi se premijerka konačno uozbiljiti! Te krumpir salata, te broševe, te očijukanje s Pahorom, te dodirkivanje s Berluskonijem - Blago rečeno - NEOZBILJNO!

  • user_45689 15.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • LEILA 15.03.2010.

    pa zar je bitno dal je jeftin ili skup,ona to voli i to nosi ,a mi bolje da vodimo brigu o svojim brosevima,satovima itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare