To je to što me zanima!

Kosor o Hypu: To je gnojni čir koji se mora rastvoriti

Premijerka Kosor komentrirala je aferu oko Hypo banke i uhićenje Wolfganga Kulterera. Nazvala je aferu gnojnim čirom koji se konačno mora otvoriti
Vidi originalni članak

Za nas je jako važno da se taj, rekla bih ovako slikovito, gnojni čir, konačno rastvori i da vidimo o čemu se tu radi, komentirala je premijerka Jadranka Kosor uhićenje Wolfganga Kulterera, bivšeg predsjednika Uprave Hypo banke, koji se tereti i za navodne nezakonitosti u poslovanju te banke u Hrvatskoj. Dodala je kako će u slučaj sigurno biti uključeno i Državno odvjetništvo i ostale hrvatske institucije.
- Ja vjerujem da ćemo ovaj put relativno brzo doći do odgovora. Što se tiče Vlade, mi te odgovore željno očekujemo - rekla je Kosor za Dnevnik HTV-a.

>>> MILANOVIĆ O HYPU: MORAT ĆE ODGOVARATI UPLETENI

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 14.08.2010.

    a ivo u americi nema ga više hahaahahaah

  • dalmatar 14.08.2010.

    Jacico.to je najlegalnija mafija kao i sve bankarske.Pogledajte izvještaje enormnih dobiti svih banaka.Dr. Ivo je očito ima debelo prste u tom ali ja se čudovom narodu koji uopće izlazi na izbore i opet bira batinu . Niko nema da nam da mrkvu:((!

  • plavi cvijet 14.08.2010.

    O čemu oni to pričaju? Svi uhićeni su državi, ne samo prije uhićenja nego i nakon uhićenja uzeli milionske iznose. Kad bi netko bio najgluplji u ovoj državi već bi i on shvatio da svi mi i dalje samo dajemo, a ništa im ne uzimamo. Tko tu koga štiti? Tko nama uzima i reže najosnovnija ljudska prava i prava na dostojan život, a njima ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare