To je to što me zanima!

Kosor o Karamarku: 'Da, tako se i on meni kleo na vjernost!'

Nakon što je predsjednik HDZ-a u intervjuu za HRT rekao kako mu je Milanović obećao kako neće potpisati sporazum s Mostom, oglasila se i Jadranka Kosor
Vidi originalni članak

S jučerašnjeg sastanka s Mostom i koalicijom 'Hrvatska raste', Tomislav Karamarko izjurio je nakon samo 20 minuta. Naime, nakon što je odbio potpisati sporazum, Zoran Milanović ga je potpisao. 

U nedjeljnom intervjuu za HRT Karamarko je otkrio kako ga je Milanović ranije sam nazvao i kako su se dogovorili da ni jedna strana neće potpisati sporazum što bi najvjerojatnije značilo nove izbore. 

Situaciju je na Twitteru upravo ironično komentirala i bivša premijerka Hrvatske i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor

Bila je kratka i jasna. 

- E, da, tako se i on meni kleo na vjernost prije upisivanja, napisala je misleći pritom na to da je upravo ona Karamarku predala člansku iskaznicu 2011. godine, godinu i pol prije nego što je izbačena iz HDZ-a. 

Idi na 24sata

Komentari 244

  • Dusko Besenic 21.12.2015.

    Koji obraz ima ona da bilo šta predbacuje?Jedino po čemu će biti zapamćena su oni brošići,po uzrečici "Kud Ivo tud i ja",po tome što nije izabrana,nego postavljena,za Premijerku i po posjetu Obami,kada nas je izblamirala i tražila ga autogram,kao kakva slinava šiparica!Ma,bezvrijedno komentirati.

  • CRKOVAMJETITO 21.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Prepelita 20.12.2015.

    Ne znam što više komentirati o svemu ovome. Svi se kunu u domoljublje, svi žele da Hrvatska ide naprijed, a zapravo nitko ništa ne radi po tom pitanju. Ne mogu se oteti dojmu kako se živjelo u bivšoj Jugi. Nisam jugonostalgičar, ali ipak...radnici nisu mogli dobiti otkaz samo tako. Danas - svjedok sam toga i u firmi u kojoj radim, otkazi se dijele pa skoro ono po boji očiju i kose. Troškovi života rastu gotovo svakog dana, a meni nije plaća porasla ni za lipu. Na žalost, moram reći da se prije živjelo bolje a i sigurnije nego danas, Iz moje obitelji ima branitelja (ne onakvih kao iz Savske), kojima su porušili kuće, ali pokušavaju nešto raditi (i rade!!!) da ne bi bili na teret državi. Nekad se nije moralo razmišlljati hoću li kupiti 1 kg banana, a danas ih kupujem na komade. Banke su nas dokrajčile sa svojim "dozvoljenim minusima" a onda beru kamate da ti se život smuči. Bez obzira što sam zagovornik SLOBODNE, DEMOKRATSKE I PRAVEDNE države Hrvatske, ne vidim nikakav boljitak za običan puk. Udobne i mekane foteljice se dijele, a vi rajo...tko vas j...e.

Komentiraj...
Vidi sve komentare