To je to što me zanima!

Kosor objavila slike tajnog udvarača: 'Jadranka, volim te'

Iako se gotovo u potpunosti povukla s političke scene, izuzev pojavljivanja u medijima kao komentatorica, Jadranka je Kosor često aktivna na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Jadranka Kosor na Twitteru se i i jutros pohvalila novom fotografijom nepoznatog udvarača. Tajanstveni tviteraš već nekoliko dana bivšoj hrvatskoj premijerki šalje uređene fotografije s njenim likom, uz Mozart kuglice, čaj i natpis „Jadranka volim te“.

Pohvalila se i s obrađenom fotografijom njenog lika u šalici kave uz opis -Dobro jutro, dobar dan. Znate već, napisala je. Ona najnovija prikazuje ju uz mačku, u okviru slike na radijatoru, a bivša je premijerka fotografiju objavila uz pozdrav. Lijepi su to znakovi pažnje u ovim teškim vremenima, objasnila je.

 

Iako se gotovo u potpunosti povukla s političke scene, izuzev pojavljivanja u medijima kao komentatorica, Jadranka Kosor je često aktivna na društvenim mrežama.

Osim fotografija tajanstvenog obožavatelja, pohvalila se jučer da je njen unuk među 36 000 učenika prvih razreda koji su jučer krenuli u školu. 

Osvrnula se i na mega aferu Ina, kazavši da takav scenarij zahtjeva izvanredne reakcije političara, posebno oporbenih. - Al' oni polako i lijeno. Lito je još, mala, napisala je.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Berislav14 07.09.2022.

    Možda neki beg  iz Sarajeva  kojeg  neće  ni jedna  njihova  bula.....

  • DinoAKA ljubiša 06.09.2022.

    A rekla je da neće objavljivat što joj šaljem, a hjoj. Što slike nije pokazala da se vidi raskoš.

  • Mulac 36 06.09.2022.

    Heh, da joj ne paše već bi ga prijavila za ometanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare