To je to što me zanima!

Kosor potvrdila sastanak: Damira sam samo hrabrila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kosor je rekla kako je sastanak s Polančecom bio kratak i da tema nije bilo povjerenstvo Ine. Tek je kazala da su pričali o njegovoj sadašnjoj situaciji
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor potvrdila je kako se susrela s bivšim stranačkim kolegom Damirom Polančecom i naglasila kako to nije bio tajni sastanak kako su se neki mediji raspisali. Naglasila je da je sastanak bio kratak i da više od toga ne mora dodatno objašnjavati. Na tom je tajnom sastanku Polančec Kosor, prema pisanju Večernjeg, rekao kako namjerava štiti sebe.
- Sastali su se s Polančecom i mnogi drugi dužnosnici, a o tome, kao što vidite, ništa nije izišlo u medijima - rekla je Kosor i dodala kako o detaljima neće pričati. Spomenula je samo da tema sastanka nije bilo Povjerenstvo Ine, piše t-portal.
- Tema je bila situacija u kojoj se gospodin Polančec nalazi i svakako da sam ga ja hrabrila i hrabrim da o svemu govori uvijek istinu. To je nešto što je nužno - rekla je Kosor. Izvor iz HDZ-a rekao je za Večernji list da je Polančec otvoreno upozorio premijerku rekavši 'Prije svega namjeravam štititi sebe'.

ŠUKER, BEBIĆ I ŠEKS TAKOĐER PRIMILI POLANČECA
Optuženi Polančec sastao se i s još tri člana vrha HDZ-a; Lukom Bebićem, Vladimirom Šeksom i Ivanom Šukerom, piše Večernji. Njegov odvjetnik Anto Nobilo rekao je kako će Polančec zaštitu tražiti i od tijela EU no o tome nije želio iznositi detalje kao ni o sastanku s čelnicima HDZ-a. Ponovio je da se ne želi miješati u unutarstranačke odnose. Bivši dekan zagrebačkog Pravnog fakulteta upozorio je kako su svi odaslali pravosuđu najgoru moguću poruku. Osim toga, kaže Josip Kregar, svi su oni potencijalni svjedoci u slučaju koji se vodi protiv Polančeca te se s njime nikako nisu smijeli sastati.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • be yourself 15.09.2010.

    Je... premijerku koja se sastaje sa sumnjivim zatvorskim tipovima i kriminalcima.

  • superpolicajac 15.09.2010.

    čisto kao suza. polančec ju je jučer prozvao i treba ga ušutkati pošto joj gori pod nogama. ali mislim da je svima jasno da je kosorica lopov kao i njezin kolega ivo. ama baš nikakve razlike. sve kradeze banda.

  • kivan 15.09.2010.

    Zato su i lagali da se niste susreli. A razgovarali ste o razmnožavanju pingvina. Jadre naravno da ti sve vjerujemo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare