To je to što me zanima!

Kosor im reže sve: Nema vode s okusom ni spajalica u boji

Uz mobitele, Kosor planira uštedjeti na uredskom materijalu, čišćenju, poštanskim uslugama, namještaju... Priznaje da ne zna kako će točno uštedjeti na mobitelima
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor u ponedjeljak je najavila kako su u pripremi uštede na području javne nabave Vlade, ministarstava i svih državnih službi. Najveći rezovi odnosit će se na korištenje mobitela te bi u budućnosti državne službe trebale trošiti 50 posto manje novca. Planira se uštedjeti 68 milijuna kuna. 

- Ne znamo na koji način ćemo uštedjeti kod te stavke. Ne znamo hoćemo li mijenjati ugovor sa sadašnjim operaterom ili ćemo angažirati novog - rekla je Kosor. Dodaje kako su mnogi zahtjevi za nabavu bili nerealni, od spajalica u boji do aromatizirane vode.

- Voda je voda. Bilo je zahtjeva da se naruči voda s okusom marelice, borovnice itd. Rekla sam ne. Ako naručujemo vodu onda neka ona bude voda. Ako netko ima potrebu za dodatnim okusima neka učini nešto sam po tom pitanju - rekla je Kosor. 

Uz mobitele, Kosor planira na uredskom materijalu uštedjeti 25 milijuna kuna, na čišćenju 9 milijuna, na poštanskim uslugama 2 milijuna te 3 milijuna na potrošnom materijalu. Uz to planira se štednja na namještaju i tekućem održavanju.

Idi na 24sata

Komentari 279

  • user_80499 10.02.2011.

    eHrvatska treba vašu pomoć ! eRepublik je browser igrica, simulacija politike i ekonomije pravog svijeta. Građanin može biti radnik,vojnik, novinar,vlasnik firmi, političar, kongresnik, pa cak postati i predsjednik države. Trenutno drzimo okupiranu eCrnu Goru jer je saveznik s našim dugogodišnjim neprijateljem eSrbijom koja drži cijelu Bosnu(našeg saveznika). I Slovenci su u savezu sa Srbima pa nam je teško jer smo opkoljeni U ovoj Igri sve je moguce!!! Igru se moze igrat i 5 min na dan a ako zelite mozete i puno dulje ;) Probajte i pomognite time nasoj voljenoj eHrvatskoj (jednoj od Velesila u Igri) !! http://www.erepublik.com/en/referrer/Batkan

  • upside_down 10.02.2011.

    a jaaadni :/..ja bih na njihovom mjestu demonstrativno otisla ako ne bih mogla piti vodu od marelice i spajati papire crvenim spajalicama :/

  • biberrr 10.02.2011.

    To je tako u državi gdje novinarka postaje premijerka. Mislim da bi i novinarka golih vijesti Sabrina bila bolja premijerka od Jace. Ne bi me čudilo niti da Ava Karabatić sutra zauzme tu funkciju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare