To je to što me zanima!

Kosor: Riješili smo pitanje granice, riješit ćemo i ovo

Premijerk aKosor će se u subotu u Bohinju naći s Borutom Pahorom i razgovarati oko Ljubljanske banke. Očekuje i uspjeh u pregovorima s EU
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor u petak je rekla da će Hrvatska nastojati da sljedeće izvješće Europske komisije u studenom bude odlično. Kaže da će to biti zadnje izvješće u pregovorima s EU, a da im je cilj potpisati ugovor o pristupanju na proljeće sljedeće godine. Uvjerena je da će uskoro ispuniti mjerila da zatvore poglavlje Pravosuđe i temeljna prava. Sljedeći sastanak s pregovaračkom skupinom bit će u rujnu. Rekla je i kako nema straha ako s premijerom Borutom Pahorom ne postigne dogovor oko Ljubljanske banke jer su riješili i pitanje granice koje je stajalo otvoreno 18 godina. S Pahorom će se sastati u subotu u Bohinju gdje će pokušati riješiti spor oko Ljubljanske banke, piše HRT.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • superpolicajac 30.07.2010.

    gospođice kosor. molim te nemoj ništa riješavati. pošto me strah. svaki put kad ti nešto riješiš obično je to na našu štetu. zato molim te dok te ne smijenimo nemoj ništa riješavati.

  • joze makarska 2 30.07.2010.

    rijesili smo pitanje granice ????!!!!! pa lako vam je tako rjesavat , prodali ste sve zivo unutar tih granica pa zasto ne bi prodali i granicu ( naravno za dobrobit svih vas lakomih politicara a ne nas naroda sirotinje )

  • tužni šokac 30.07.2010.

    strašno mi je zlo od ove gospođe

Komentiraj...
Vidi sve komentare