To je to što me zanima!

Kosor: Sada nije trenutak za promjene u MORH-u

Premijerka je posjetila dječju bolnicu u Gornjoj Bistri. Rekla je da razmišlja da li je ovo, zbog izbora, pogodan trenutak za promjene u MORH-u
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor je u subotu u Gornjoj Bistri potvrdila da je s predsjednikom Stjepanom Mesićem razgovarala o promjenama u MORH-u. No rekla je kako razmišlja o tome je li ovo pravi i pogodan trenutak za promjene jer u nedjelju izlazimo na birališta i da ćemo u prvom ili drugom krugu izabrati novog predsjednika. Iako, kaže Kosor, poštuje ideju Mesića s njim će o tome još razgovarati te se pita je li dobro na kraju mandata jednog predsjednika i Vrhovnog zapovjednika ići u promjene. Postoje neki prijedlozi, no vidjet ćemo, kaže Kosor. Demantirala je da je ona u javnost iznijela pojedinosti sastanka s Mesićem.

KOSOR NINI POKLONILA CD-PLAYER
Jaco pusa, na desetke puta ponovila je teško bolesna Nina (25) premijerki Jadranki Kosor. Ona je pusama i uzvraćala, a Nina ju je neprestano željela maziti po kosi. Premijeka je tadicionalno posjetila Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječije dobi u Gornjoj Bistri. Štićenicima bolnice koji trebaju skrb 24 sata čestitala je Božić. Svojoj najdražoj štičenici darovala je CD player koji je Nina poželjela kada su se posljednji put vidjele. Zajedno su obišle ostalu djecu kojima je Kosor donijela preko 250 pidžama i pelena. Kosor ih posjećuje dva puta godišnje za Božić i uskrs. Ravnatelj bolnice Željko Weiss nazvao ju je "Dobrim duhom" ustanove.
- Bez obzira što ću raditi u životu uvijek ću doći ovdje. Molim sve koji mogu da pomognu djeci koja su vrlo često zaboravljena i od svojih najbližih. Pozivam mlade ljude moguće volontere da dođu i daju dio sebe i svoje ljubavi - kazala je Kosor. Iz bolnice u Gonjoj Bistri posvojeno je dvoje djece i to u Italiju, a za još dvoje je postupak posvojenja u tijeku. Premijerka je izjavila i da nije zadovoljna brzinom kojom se posvojenja odvijaju.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ray Barone 27.12.2009.

    Baš je pravi trenutak za to...ali trebali bi prepoloviti broj zaposlenih i možda čak i ukinuti MORH, ionako je to samo gomila parazita koji sišu državni proračun...

  • freedom3 27.12.2009.

    ljudi, kosoricu kao premijerku mozete kritizirati koliko hocete, ali sto se tice obiteljske tematike, tu ju ne mozete kritizirati! moja je kuma dobila otkaz zato sto je ostala trudna i obratila se na bezbroj adresa, a prva koja joj je odgovorila i aktivirala nadlezne sluzbe je bila upravo jadranka kosor. ja vjerujem da ona (buduci da je zena i majka) ustanove poput ove posjecuje od srca, a ne zbog prikupljanja glasova! svi ste se raspisali o ministrima, a ona je isla posjetiti djecu kojima je potrebna pomoc!pokusajte napisati koju rijec i o tome! gospodji kosor zelim da joj i u buduce radi savijest i da i u buduce donosi darove i pomaze onima kojima je pomoc potrebna! sto se mene tice, za svaku pohvalu je da im je donijela ono sto im treba - pidzame i pelene!

  • tužni šokac 26.12.2009.

    za dva tri mjeseca stvarno ćemo otići u p.m..........zahvaljujući hdz-u i lijepom IVI

Komentiraj...
Vidi sve komentare