To je to što me zanima!

Kosor se našla s Karamarkom: Neću reći o čemu smo pričali

Popila sam kavu, a on nije pio ništa, Razgovarali smo u četiri oka i bio je to dobar razgovor, rekla je Kosor. U petak će se odlučiti ostaje li potpredsjednica Sabora
Vidi originalni članak

Bivša predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor potvrdila je da se danas našla s novim predsjednikom stranke Tomislavom Karamarkom. Ona je, kaže, popila kavu, a Karamarko nije ništa pio. Na Klubu stranke nije bila jer, kaže, ima zdravstvenih problema.

- Razgovarali smo u četiri oka i ne mogu reći o čemu smo pričali. Ako on želi neka ispriča. Bio je dobar razgovor - rekla je Kosor te dodala kako primopredaje neće biti jer se to ne radi, osim ako nije riječ o Vladi. 

Naglasila je i da je s Karamarkom razgovarala o njenoj funkciji potpredsjednice Sabora.

U petak o funkciji potpredsjednice Sabora

- O tome će odlučiti Predsjedništvo HDZ-a koje će se sastati u petak. Nisam pitala ostajem li na tom mjestu jer mislim da to ne bi bilo prikladno pitanje. No, predsjednik stranke ima pravo Predsjedništvu predložiti ono što misli - rekla je Kosor. Na pitanje hoće li sada biti oporba unutar stranke rekla je da neće i naglasila da je ona članica HDZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • diba_1 23.05.2012.

    gospođo Jaco zar mislite da nekoga interesuje šta ste Vi razgovarali? Svi su sa nestrpljenjem očekivali vaš odlazak i da vas što prije zaborave.

  • Superteška 23.05.2012.

    Sad sam u bedu. Daj molim te reci.

  • user_115830 23.05.2012.

    ova neće reć o čemu su pričali, zoki neće reć o čemu su pričali! pa koja vam je p.m. bahata? ma, uostalom, niti nas ne zanima! F.O. p.s. al' zato gazimir laprda sto na sat

Komentiraj...
Vidi sve komentare