To je to što me zanima!

Kosor se ne predaje: I brošem traži da nam otvore vrata EU

Kosor je ugostila poljskog premijera Donalda Tuska. Poljska u srpnju preuzima predsjedanje Unijom. Kosor je uvjerena da ćemo do kraja lipnja završiti pregovore
Vidi originalni članak

Poljska u srpnju preuzima polugodišnje predsjedanje Europskom unijom, a njihovog premijera Donalda Tuska u Banskim dvorima ugostila je premijerka Jadranka Kosor. Za tu priliku na rever sakoa stavila je novi broš, odškrinuta vrata, koji očito simbolizira put u Uniju. Po tko zna koji put ponovila je da je uvjerena da ćemo do kraja lipnja završiti pregovore s EU, ali i ustvrdila da Vlada u tu mogućnost nikada nije prestala vjerovati. Iako su europski diplomati suzdržani oko datuma kada bi Hrvatska mogla završiti svoj posao, Tusk je potpuno siguran da je Hrvatska uhvatila "dobar tempo" prema konačnom pristupanju EU.

- Ako sve dobro prođe, lipanj će biti važan za završetak pregovora. Za to je potrebno još malo napora - rekao je.

Ustvrdio je i da Poljska nikoga u Bruxellesu ne treba uvjeravati da je Hrvatskoj mjesto u Uniji "iako ima prijestolnica gdje Hrvatsku nešto manje vole".

Idi na 24sata

Komentari 163

  • Deziderij 09.05.2011.

    Bjeloglava guska na čelu Vlade tukaca svim silama nastoji HR uvući u trulu EU a stoka sitnog zuba nema pojma, niti joj tko što o tome govori, što je ta trula EU. Ako želite da se prosvjetlite, ali istovremeno i da ostanete zgroženi, otvorite : WWW.EUROPSKAUNIJA.YOLASITE.COM Nećete požaliti i nitko vas više neće moći vući za nos sa šupljim pričama o EU.

  • 09.05.2011.

    Kad ce vise objesit male lisice???

  • user_89542 09.05.2011.

    Ne valja Habsburg, ne valja Hedervari, ne valja Aleksandar, ne valja Hićo, ne valja Tile, ne valja Vranjo, ne valja Ivica, ne valja Ivo, ne valja Stjepan, ne valja Jaca, ne valjaju Mađari, ne valjaju Taijani, ne valjaju Švabe, ne valjaju Srbi...ne valja robovlasništvo, ne valja feudalizam, ne valja imperijalizam, industrijalizam, kolonijalizam, ne valja kapitalizam, ne valja nacional-socijalizam, ne valja socijalizam, ne valja neoliberalni kapitalizam "hrv. model"....fala bogu pa mi možemo uvijek naći krivce za naše nedaće....a mi smo uvijeke kroz povijest bili nevini, čedni, pošteni, ma nikog zahebali nebi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare