To je to što me zanima!

Kosor: Svatko je nevin dok mu se ne dokaže suprotno

Šefica Vlade nije željela komentirati izjavu Damira Polančeca, koji je preko svog odvjetnika poručio da 'ako je on kriv, onda je kriv i uži kabinet Vlade'
Vidi originalni članak

Vlada neće komentirati izjave određenih odvjetnika. Krenuli smo u borbu protiv korupcije, ali nemojmo zaboraviti ono, svatko je nevin, dok mu se ne dokaže krivnja, bilo je sve što je premijerka Jadranka Kosor željela reći dan nakon još jedne kaznene prijave protiv bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca. Podsjetimo, on je preko svog odvjetnika, nakon što je protiv njega podignuta kaznena prijava zbog afere u HEP-u, poručio da 'ako je on kriv, onda je kriv i vrh HDZ-a i uži kabinet Vlade'. Ni predsjednik Ivo Josipović nije htio komentirati Polančecove optužbe.
 - Vidjet ćemo tko je kriv i zašto. Korupciji treba stati na kraj - kazao je kratko Josipović.

NOĆ PROVELI U REMETINCU
USKOK će danas ispitati Ivana Koštana, bivšeg direktora TLM-a iz Šibenika, dok će bivši predsjednik Uprave HEP-a Ivan Mravak pred istražnog suca, koji bi trebao odlučivati o njegovom pritvoru. Obojica su noć provela u Remetincu, gdje su se pridružili prvoosumnjičenom damiru Polančecu. On je već u pritvoru zbog malverzacija u Podravci.  Policija svu trojicu tereti da su dogovorili prodaju struje šibenskom TLM-u po tri puta nižoj cijeni od one za koju su je nabavljali. TLM je dalje struju distribuirao mostarskom Aluminiju.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • markica_pićula 08.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • prepametna 08.05.2010.

    jaco u tebe su svi nevini jer pravosudni sustav nefunkcionira namjerno ili slučajno..skupljaju dokaze kao šparoge, ako se koji slučajno nađe.i prestani vrijeđat inteligenciju puka!!

  • šamar 08.05.2010.

    i kad se dokaze krivnja opet su kriminalci na slobodi

Komentiraj...
Vidi sve komentare