To je to što me zanima!

Omiš: Kosor je otkrila kako će se HDZ financirati u kampanji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Planirali smo je financirati dizanjem kredita, ali sada je sigurno da će to biti teško. Predložit ću vodstvu HDZ-a da bankama ponudimo i osobne mjenice, rekla je Kosor
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor posjetila je Omiš gdje je došla s odlukom Vlade o dodjeli 10 milijuna kuna za sanaciju kamenih gromada koje prijete urušavanjem na grad. Razgovarala je i s omiškim gradonačelnikom Ivicom Škaričićem te posjetila tvornicu trikotaže Galeb.

Posjet logično nije mogao proći bez neugodnih tema:

- O blokadi imovine HDZ-a odgovor morate dobiti u DORH-u. Moji kolege i ja moramo poštovati propise - rekla je premijerka te nastavila o financiranju kampanje HDZ-a na predstojećim izborima:

- Planirali smo je financirati podizanjem kredita, ali sada je sigurno da će to biti jako teško. Predložit ću vodstvu stranke da bankama ponudimo i osobne mjenice. Ovo su teška vremena za HDZ, ali imamo snage svladati ih. Moramo sačuvati HDZ, povijesnu stranku koja je najzaslužnija za samostalnu Hrvatsku - rekla je Kosor.

Gradonačelnik Ivica Škaričić uručio joj je povelju kojom je lani proglašena počasnom građankom Omiša zbog doprinosa širenju demokracije u zemlji i svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • majsica29 03.11.2011.

    žali Bože tih novaca šta če ih potrošit za kampanju, bolje da daju svim nezaposlenima u ovoj zemlji koje su doveli do prosjačkog štapa..Nikad u životu nisam bila nezaposlena ali sad kada su ovi paraziti na vlasti jesam, Jaco, Jaco, ministrice obitelji lijepo se ti brineš za obitelji i porodiljne naknade, fino si nas zaštitila pa kad sam se vratila sa porodiljnog radna knjižica za nagradu.. gadi mi se ova država, ali se bojim da još uvijek ima maloumnih građana koji će glasat za ove lopove!!

  • PRCO 01.11.2011.

    ne mogu vjerovati :HDZ razmislja o financiranju izbora hahahah!!!! Da bi se dobili izbori treba narodu nesto obecati hahahahahah!!Bas jedva cekam suceljavanja na tv bit ce to bolje od plesa sa zvijezdama i realyti soua zajedno!

  • mirjana2902 01.11.2011.

    tko nebude založio svoju osobnu nekretninu leti iz hdz-a, bravo jaco samo što to nisu njihove nekretnine nego ovog jadnog naroda, jer točno znamo kako su, gdje su i u čemu su živjeli prije ovog namještenog nam rata, dabogda im banke sve uzele, i bilo kako došlo tako i otišlo, bravo jaco tu si u pravu, sve nekretnine staviti pod hipoteku pa če se možda bolje truditi na idučim izborima kad zna da če ostati bez svega, tj, onoga blagostanja što im je hdz dao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare