To je to što me zanima!

Kosor: Ukidanje poreza od 2% nije priprema za izbore

Smatramo da prijevremeni izbori u Hrvatskoj ove godine nisu dobri i ne razumijemo nikoga tko ih priželjkuje, rekla je premijerka Jadranka Kosor
Vidi originalni članak

Jadranka Kosor odbacila je mogućnost prijevremenih izbora i ističe da je potpuno pogrešno povezivati izbore i ukidanje stope kriznog poreza od dva posto. Raspisivanje prijevremenih izbora značilo bi zaustavljanje završetka pregovora s EU i izlaska zemlje iz krize, kazala je.
- Smatramo da prijevremeni izbori u Hrvatskoj u 2010. godini nisu dobri i ne razumijemo nikoga tko ih priželjkuje - izjavila je Kosor. Podsjetila je da je 2011. izborna godina, te napomenula da će to tako i biti što se tiče HDZ-a i koalicijskih partnera. Odbacila je komentare iz SDP-a da je Vlada ukidanjem niže stope kriznog poreza pokazala da zna što hoće kao i da je to stihijska reakcija. Kosor kaže da je ukidanje dijela harača bila planirana odluka te podsjetila da je u više navrata kazala da će to učiniti 'ako i kad bude moguće'.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sonijakodimi 12.03.2010.

    jad i bijeda ove države je vlada

  • superpolicajac 12.03.2010.

    znaš ti dobro da uz ovakvu politiku nebi dobila niti 3% na izborima. al mudra si ti . očekuješ da će se gospodarska situacija popraviti. da ćeš onda ukinuti harače i možda obećati još koju kunu naivnim glasačima. i da su izbori tvoji. al ja ne zaboravljam sve ovo što si ti u zadnje vrijeme učinila ,a i u 20 godina tvoja stranka. za mene više ne postojite. okrećem se drugim strankama pa makar bili i gori od vas. sa vama nikad više zna se ko je upropastio ovu državu.

  • olnada 12.03.2010.

    Slazem se s Jadrankom.Tocno je i da nekako mora umiriti masu.Valjda ce sada nesto pametno smisliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare